Covid ukrepi

Celotna ekipa PK Miki je zavezana plesalcem nuditi fizično, psihično in mentalno podporo. Prepričani smo, da v kolikor je našteto pri plesalcih dobro podprto, je tudi močno in odporno na zunanje dejavnike. Izvajanje treningov smo v danih okoliščinah organizirali na način kot ga znamo mi in smo ga sposobni izvesti. Seveda usklajeno s priporočili in navodili pristojnih organov. 

Vsekakor pa je vaša odločitev, da pretehtate svoje okoliščine, pluse in minuse, in se z odločitvijo vključitve plesalca/ke na treninge v dvorani pomirite, jo sprejmete, sami. In sprejeli bomo vašo določitev, tudi v primeru odsotnosti plesalcev, posebnih situacij, ipd. Pišite nam, pokličite trenerje ali mene, da skupaj poiščemo najboljšo rešitev za plesalce. 
Prosim, bodimo odkriti in samo-odgovorni. Če je kdaj čas za to, je to zdaj. 

ODGOVORNOST EKIPE PK MIKI 
Pregledali smo navodila in priporočila NIJZ, OKS, PZS in ŠUS in delujemo v plesnem centru pod strogimi ukrepi, ki jih bomo dosledno izvajali. O zapisanem smo se natančno podučili in pripravljeni smo na izvajanje treningov v dvorani. Ekipa PK Miki bomo zdrav vzgled plesalcem. 
Zato tudi od vas pričakujemo, da nam boste pomagali skrbeti za zdravje vseh plesalcev in ekipe PK Miki. 

ODGOVORNOST PLESALCEV IN STARŠEV/SKRBNIKOV 
Pripravili smo navodila za udeležbo plesalcev na skupinskem treningu v dvorani in ostale pomembne ukrepe za (samo)zaščito vseh udeležencev z namenom preprečevanja širjenja bolezni in varen trening, in sicer:
- Navodila za plesalce in starše/skrbnike: 
PK MIKI_navodila za plesalce in starše, skrbnike.pdf

Prilagam tudi odgovore na vaša vprašanja - 
PK MIKI_dopolnjeni odgovori na vprašanja staršev, skrbnikov_20.05.2020.pdf, ki smo jih prejeli z vprašalnikom in niso vključeni v obvestilo ali navodila oziroma so pomembni, da jih še enkrat napišemo. 

Ob tem se vam zahvaljujem za vaše prepoznavanje naše aktivnosti in vloženega truda, iskreno razumevanje naše situacije, potrpežljivost in podporo. Tudi to nam daje krila.

Saša Eminić Cimperman
Predsednica PK Miki
 

Hvala našim sponzorjem!