NOVO! Spletni popping tečaj za začetnike

Naučite se novega plesnega stila - POPPING

Navdušite na plesišču. Ali doma.
Zakaj ne bi nadgradili svoje plesno znanje ali popestrili svoje dneve s plesom kar v udobju svojega doma? 

Privoščite si edinstven spletni plesni popping tečaj - NAKUP, vaš je lahko že za 19,90 EUR. Tečaj je namenjen vsem generacijam ne glede na plesno predznanje. Plesni tečaj bo vodil večkratni državni, evropski in svetovni prvak Andraž Mrak, ki bo poskrbel za veliko znanja in predvsem zabave. Tečaj ne poteka v živo, zato lahko začnete s tečajem takoj in kjerkoli.

DSC 1066

Kaj je popping? 

Je ulični ples, ki spada med funk stile. Ta plesni slog se je začel v vroči Kaliforniji, med skupinami najstniških prijateljev, ko so v poznih 70. letih plesalci začeli odkrivati tedaj še nepoznane plesne sfere. Bolj popularen je bil v manj razvitih mestih. Plesalci so si gibe domislili sami, jih vadili, potem pa so jih razkazovali v različnih klubih ali celo imeli plesne bitke, kar jih je še bolj spodbudilo k razvoju in napredku teh plesnih gibov. 

Kako izgleda, si lahko ogledate tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=rnyvlhIMMto 

Ples je zasnovan na tehniki hitre kontrakcije mišic, ki povzroči v telesu trzljaj, imenovan POP oziroma HIT. Plesalec tehniko ob glasbenem ritmu ponavljajoče izvaja in se pri tem poslužuje različnih kombinacij gibov in pozicij ter s tem ustvari popolno harmonijo med glasbo in telesom. 

Komu je namenjen začetni tečaj?

Tečaj je namenjen vsem, ki imate vsaj malo želje po popestritvi in novem znanju. Plešejo lahko mladi in mladi po srcu, ne glede na plesno predznanje. Učili se boste osnovnih gibov, na koncu pa tudi koreografijo, ki bo vse gibe povezala. V nadaljevanju bomo pripravili tudi nadaljevalne tečaje, katerih se boste lahko udeležili tisti, ki boste hitro osvojili osnovne gibe in si zaželeli še nekaj več.

Naučili se boste: 
1. del: VAL ČEZ ROKE
2. del: VAL OD GLAVE DO PET
3. del: DODATNE VAJE ZA TRENING VALOV
4. del: KOREOGRAFIJA VALOV Z GOSTI 
5. del: 30 min ODPRTI POGOVOR S PLESNIM TRENERJEM TEČAJA 

Vaše prijave sprejemamo TUKAJ!

O plesnem učitelju: 

Slamnik 1

Delavnico bo vodil Andraž Mrak, ki je kot plesalec v paru z Dejanom Djurovičem dosegal vrhunske rezultate v članskem electric boogiju in posegal po najvišjih priznanjih v svetovnem vrhu. Njuna kariera je bila zaznamovana s številnimi raznovrstnimi, najprestižnejšimi odličji: v desetih letih sta bila 10-krat državna prvaka, na evropskih prvenstvih vedno med top 3 in bila tudi svetovna prvaka
Andraž Mrak je svoje plesno znanje nadgrajeval po celem svetu (ZDA, Japonska, Južna Koreja).  Že dve desetletji plesno pot nadaljuje kot uspešen plesni učitelj z licenco v Plesni šoli Miki, kjer s svojimi skupinami na svetovnem nivoju dosega vrhunske rezultate. Med drugim je prejel različna priznanja Zavoda za šport Domžale, Plesne zveze Slovenije, Olimpijskega komiteja Slovenije …


 

Hvala našim sponzorjem!