Salsa za dame

Martina Gojkošek
Martina Gojkošek je plesalka z večletnimi izkušnjami poučevanja salse in njej sorodnih plesov. Salse se je učila na tečajih in izobraževanjih v Sloveniji in po svetu, še posebej intenzivno pa ob večtedenskih obiskih ameriškega New Yorka. Še danes z rednimi obiski kongresov in festivalov spremlja trende na plesni sceni, se uči od najboljših plesalk in plesalcev na svetu, udeležuje se plesnih delavnic in zabav v tujini ter je promotorka različnih evropskih salsa dogodkov.

Vodi tudi žensko salsa plesno skupino Karel Flores Team Slovenia. Gre za slovensko vejo plesne skupine Karel Flores, svetovno znane plesalke mehiških korenin, ki živi in ustvarja v New Yorku. Skupina združuje amaterske plesalke, ki jih veseli salsa ter si želijo resnih in rednih plesnih treningov. Redno nastopajo v Sloveniji in onkraj njenih meja.

Martina je pridobila licenco vaditeljice plesa pri Plesni zvezi Slovenije ter vaditeljice vodenih vadb pri Gimnastični zvezi Slovenije.

Na tečaju SALSA ZA DAME se boste plesalke vseh starosti posvetile v prvi vrsti salsi, občasno pa tudi drugim njej sorodnim plesom, kot sta cha cha cha in bachata. Skozi enostavne koreografije se boste učile osnovnih korakov, obratov ter razvijale skladno ter elegantno gibanje telesa. Ob plesnem znanju boste sproščeno in nasmejano izboljšale tudi koordinacijo, ravnotežje, držo ter pokurile kakšno kalorijo. Tečaj bo potekal solo in je primeren za plesalke brez plesnega predznanja. Potrebujete le udobno obutev s primerno drsečim podplatom, udobna oblačila ter dobro voljo.

ODRASLI, ŠTUDENTI in DIJAKI

TRENUTNI URNIK
TečajDanPrva vajaUraPrijavnica
Salsa za dame
torek

19.00-20.15 za prijavo pokličite 041/628-284

*************************************************************************************************************************

TečajDanPrva vajaUraPrijavnica
Salsa za dame začetnitorek
1.9.2020 19.00-20.15 PRIJAVNICA
Salsa za dame nadaljevalnitorek
1.9.2020 20.30-21.45 PRIJAVNICA


 

Hvala našim sponzorjem!