Začetni tečaji družabnih plesov – rekreacija za oba!

IMG 20190127 105605
Rezervirajta si čas in se nam pridružita! 


ZAČETNI TEČAJI DRUŽABNIH PLESOV – 10% popust ob vpisu

Rezervirajta si čas in se rekreirajta z nami. V spodnji razpredelnici zberita primeren termin in se nam pridružita v našem prijetnem ambientu in velikih dvoranah. Veseli bomo, če bosta v našo sredino povabila tudi svoje prijatelje. Skozi plesne korake vaju bodo vodili plesni pedagogi z večletnimi izkušnjami s poučevanjem družabnih plesov in nekateri tudi s tekmovalnega parketa. Ti vedno znova poskrbijo, da so druženja zanimiva, pestra in zabavna. Brezplačno parkirišče je zagotovljeno.

Če še ne vesta, ali je tovrstna plesna rekreacija za vaju, vabljena na prvo plesno vajo, da se preizkusita. Termin tečaja si lahko rezervirata preko spletne prijavnice. 


PLESI V PARUTečajStopnjaDan Prva vajaUraPrijavnica
  10 % popust Družabni plesi1. začetna petek 8.1.21 20.30-22.00PRIJAVNICA  10 % popust Družabni plesi1. začetna nedelja 10.1.21 19.00-20.30PRIJAVNICA
  
   Družabni plesi2. nadaljevalna sreda 16.9.20 19.00-20.30PRIJAVNICA
Ponavljalna brezplačna vaja v sredo, 9.9.2020 ob 19.00. 
  
  
 
ODGOVORI NA VAŠA POGOSTA VPRAŠANJA:

Koliko časa tečaj traja?
Vsaka stopnja družabnih plesov obsega 8 vaj po 90 minut, vaje potekajo na termin kot je prva vaja. Družimo se od septembra do junija, je pa od vaju odvisno koliko različnih plesov se želita naučiti ter seveda kakšna plesna strokovnjaka želita postati.

Kje se prijaviva?
V zgornji tabeli najdeta povezave do prijavnic za izbrani tečaj preko katere se prijavita.

Kolikšna je cena tečaja?
Cena začetnega tečaja družabnih plesov znaša 61,20€, upoštevan je 10% popust na osnovno ceno tečaja družabnih plesov. Cenik  tečajev najdete TUKAJ.

Ali strošek tečaj poravnava vnaprej?
Strošek udeležbe na tečaju družabnih plesov poravnata vnaprej. Koriščenje individualnih ur plačujeta sproti, pred ali takoj po vaji.

Ali obstaja starostna omejitev?
Starostne omejitve pri udeležbi tečaja družabnih plesov ni. Naša najstarejša tečajnika štejeta preko 70 let.

Preplesavanja?
Po dobri osnovi, ki jo bosta dobila na začetnem tečaju družabnih plesov, bosta že sama sposobna odplesati naučeno. Na plesnih večerih vama bodo plesni učitelj vedno na voljo za nasvet.

Kdaj imava lahko individualne ure?
Za termin individualnih ur dogovorita s plesnim pedagogom. Izvedete jih lahko na vama ustrezen termin usklajen z razpoložljivostjo dvoran in plesnega pedagoga, in sicer: dopoldan, popoldan, zvečer, med tednom ali vikendom. 

DRUŽABNI PLESI -  Tečaji družabnih plesov obsegajo svetovni plesni program. 

V 1. stopnji bosta spoznala osnovne korake angleškega valčka, fokstrota, polke, ča ča-ja, techno swinga in dunajskega valčka. 

V 2. stopnji bosta ponovila vse korake iz prve stopnje in dodala nove figure. Spoznala bosta dva nova plesa: tango in rumbo. 

V 3. stopnji bosta po ponovitvi vsega naučenega v 1. in 2. stopnji nadaljujevala s sambo in disco hustle-om. 

V 4. stopnji se bosta naučila še jive. V vseh stopnjah se plesi dopolnjujejo z novimi in prijetnimi plesnimi figurami.  

V klubski stopnji se srečujejo pari, ki so že usvojili veliko plesnega znanja in ga želijo utrditi in izpopolniti.  Na voljo je več nivojev klubskih stopenj: začetna (za tiste, ki so končali 4. stopnjo), ponavljalna (ne dodajamo veliko novih plesnih elementov) in intenzivna (dodajamo nove plesne elemente, nadgrajujemo plesno tehniko posameznih plesov).

V kolikor nista prepričana v katero stopnjo pristopiti, se udeležita prve vaje stopnje za katero menita, da bi bila za vaju primerna. V dogovoru s plesnim pedagogom bosta usmerjena v vam ustrezno stopnjo tečaja.
Celoten urnik tečajev družabnih plesov najdete TUKAJ.
Seveda ponujamo tudi tečaje za zaključene družbe, kjer se za termin dogovorimo naknadno. 
Na voljo so vam tudi individualne ure, kjer se prilagodimo vaši želji v programu in terminu. 

Se veselimo, da se kmalu vidimo!
Tim plesnih pedagogov: Ana, Andraž, Jasmina, Matic, Neža in Špela
 

Hvala našim sponzorjem!