MIKI POLETJE - DRUŽABNI PLESI

MIKI POLETJE 2020 (1)
Plesna šola Miki vas vabi, da se nam pridružite na poletnih tečajih in delavnicah.
Dragi naše plesalke in plesalci,

poletje se vztrajno približuje in radi bi vas obvestili, da Plesna šola Miki poleti plesalcem ne zapira svojih vrat. 
Ekipa Plesne šole Miki si ne predstavlja več plesnih dvoran brez živahnosti in dobre volje, ki jo prinašate vi, s svojo željo po plesnem znanju in plesu nasploh. 
Ana, Jasmina, Andraž, Matic, Neža, Staša, Monika in Davor pripravljajo plesni program, ki bo nadgradil vaše plesno znanje. Tako pri standardnih kot pri latinskoameriških plesih bomo osvajali nove, moderne kombinacije, osredotočali se bomo na plesno tehniko, pravilno držo, odličen izgled, in ob tem se bomo seveda zabavali. Vsaka vaja bo zaključena celota, tako, da tudi v primeru odsotnosti (dopust, druge obveznosti …) ne boste imeli težav pri ponovni vključitvi v skupino. 

Za samo 68 eur na osebo lahko torej obiščete plesni tečaj, ki bo potekal julija in avgusta dvakrat tedensko, in sicer vsak torek in četrtek 20:00-21:30 (Prva vaja bo v četrtek, 2. 7. 2020). V to ceno je tako vključenih kar 17 plesnih vaj.

Prijavite se TUKAJ. Prijave sprejemamo do 28. 6.2020. Natančen urnik vam bomo posredovali do konca meseca.

Izmed prvih 10 prijavljenih plesnih parov (to je tudi minimum, da se tečaj izpelje) bomo izžrebali enega srečneža, ki bo prejel brezplačni plesni tečaj v obsegu 8. vaj. V primeru, da bo tečaj izveden, se boste lahko tisti, ki ne boste zakupili paketa, prijavljali na posamezne plesne večere – cena je 10 EUR/osebo/plesni večer.


Verjamemo, da boste plesali skozi poletje v naši družbi! 

Vaša plesna šola Miki! 
 

Hvala našim sponzorjem!