Delavnica samoobrambe za ženske z Marjanom Bolharjem! Prestavljeno na 9.1.2021!


Delavnica je prilagojena covid ukrepom in bo izvedena brez fizičnih stikov.

Termin: sobota, 9. 1. od 18.30 do 21.00 
Lokacija: Plesni center Miki, Kamniška cesta 24a, 1235 Radomlje
Udeležba na delavnici: 15,00 €
Izkušnja z delavnice: neprecenljiva
Obvezna je prijava do 5. 1. - TUKAJ.

Dogodek je namenjen:
Dekletom, gospodičnam, ženam, skratka damam,
Osvajanju osnov samoobrambe,
Pripravi na vse mogoče situacije s katerimi se lahko srečamo v življenju,
Zavedanju lastnih sposobnosti in skrbi zase,
Dvigu samozavesti z osvojenim novim znanjem.

Vaš prihod pričakujemo ob 18.15 uri. Oblecite športno opremo, nadenite športne copate, s seboj prinesite bidon z vodo in brisačko. 
Za covid varno izvedbo delavnice bo poskrbljeno v skladu s priporočili pristojnih organov, in sicer bo izvedena v veliki dvorani z ohranjanjem primerne razdalje do drugih, hkrati pa bomo zadostili namenu delavnice in usvajanju veščin samoobrambe brez kontakta. Razkuževanje površin in rok, zračenje, maske na hodnikih in podobno pa so v Plesnem centru Miki itak stalnica.

Marjan Bolhar je 10-kratni državni prvak v kickboxu, kjer ima osvojenih že več evropskih in svetovnih pokalov ter je v okviru organizacije WAKO kickboxing osvojil že tri kontinente. Svoje znanje in izkušnje redno predaja na člane (domžalske) ekipe TeamBolhar s katerimi dosega dobre rezultate. Marjan je mož, očka dveh fantov in ene deklice, borec, poklicni gasilec in predvsem oseba z velikim srcem. Ljubezen do športa, trdo delo in predanost so ga oblikovali kot ga poznamo. Obožuje stik z ljudmi, njegovo poslanstvo je predajanje znanja tako odraslim kot otrokom in mladini, tudi s posebnimi potrebami. Navdušujejo ga pozitivne stvari in dogodki. Njegova misel: Ženske najbolj potrebujejo samoobrambo, moški so že po naravi močnejši.


bolhar
 

Hvala našim sponzorjem!