Vpis teren (vrtec / šola)

 
Za prijavo na tečaj vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Ob prvem obisku se le še oglasite na naši recepciji, podpišete prijavnico in začnete uživati.


Podatki o plesalcu / plesalki

Iz lokalnih časopisov in revij
Obiskoval-a sem Miki plesni tečaj v vrtcu/osnovni šoli
Priporočilo prijatelja, znanca, ki vadi v Mikiju (vpišite ime vadbe)
Objave na facebook-uPodatki o plačniku (starš / skrbnik)

Iz lokalnih časopisov in revij
Obiskoval-a sem Miki plesni tečaj v vrtcu/osnovni šoli
Priporočilo prijatelja, znanca, ki vadi v Mikiju (vpišite ime vadbe)
Objave na facebook-u


NE strinjam se, da Plesna šola Miki snema in fotografira mojo podobo oziroma podobo mojega otroka na prireditvah, ki jih organizira Plesna šola Miki ali na prireditvah, kjer Miki člani sodelujejo ter posnetke in fotografije objavlja v javnih občilih v namen promocije PŠ Miki.
NE želim prejemati foto utrinkov s plesnih vaj, nastopov, nagradnih iger, popustov in drugih informacij na svojo e-pošto.

Z GOTOVINO na recepciji
NAKAZILO NA TRR*


Navedene osebne podatke Plesna šola Miki uporablja za pošiljanje obvestil in za obveščanje staršev o aktivnostih povezanih z PŠ Miki.POMOČ

  • V kolikor ste za plačilo izbrali nakazilo na TRR, boste po elektronski pošti prejeli potrebne podatke za izvedbo plačila.
  • Podatki označeni z zvezdico so obvezni.
  • Na e-pošto vam bomo pošiljali obvestila o nastopih in plačilih.
  • Številko telefona potrebujemo za nujne primere (npr. odpoved plesnih vaj).
  • V kolikor se prijavljate na skupinske tečaje za odrasle, vas prosimo, da pod opombe vpišete, ali boste obiskovali oba termina (kjer sta razpisana).
  • V kolikor se prijavljate na plesne tečaje v paru za odrasle, vas prosimo, da pod opombe vpišete datum prve vaje pri plesnih tečajih.
 

Hvala našim sponzorjem!