Rojstni dnevi

Zakaj ne bi vaš otrok praznoval rojstnega dne z nami?
Na voljo je več tematskih zabav, ki potekajo v velikih in zračnih prostorih. Prijazni in zabavni animatorji poskrbijo, da se otroci kar najbolj zabavajo.

ZABAVA SOY LUNA
Za otroke od 6 leta dalje: Kdo ne pozna priljubljene otroške nanizanke? Glasba, ples, petje in igre se skozi zabavo prepletajo z junaki iz nadaljevanke. Zabava v katero lahko vključite veliko domišljije in se prelevite v junake.

SKRINJA MINIJONTIH AVANTUR

Za otroke od 4. leta dalje: Saj poznate risane junake in njihove dogodivščine? Slavljenca in goste čakajo zabavne uganke in naloge, ki jih je potrebno rešiti in si prislužiti ključ, ki odklene skrivnostno skrinjo. Zabava je dinamična, z veliko gibanja in uporabe možgančkov.
Za otroke od 8 leta dalje: Zabava je primerna za starejše, saj se do zaklada uspeš prebiti le z rešitvijo kvizov in pravilnimi odgovori na vprašanja. Seveda pa je potrebno tudi sodelovati v skupini in krepiti timski duh. Le kdo bo zmagal in rešil vse naloge?

ZVEZDNE STEZE
Za otroke od 6 do 10 let: Potovali bomo po poti filmskih junakov iz Vojne zvezd. Čakajo jih medgalaktične dogodivščine. Ne le, da se bo treba naučiti vesoljske govorice, treba bo pokazati tudi veliko spretnosti in "poguma" pri reševanju nalog, da se na koncu srečno vrnemo na Zemljo.

LEDENA ZABAVA
Za otroke od 4 do 8 leta: Še vedno aktualni junaki iz risanke Ledeno kraljestvo nas popeljejo skozi čarobnost zime, smeha in iger.

DISKO FASHION ZABAVA
Za otroke od 8. leta dalje: Velika ogledala, modna brv, disco luči in ambient lahko pričara slavljenki in gostom pravo vzdušje modne revije. Gostje prinesejo s seboj več oblačil, v katerih se bodo fotografirali in se sprehodili po modni brvi. Seveda se bodo tudi naličili in uredili frizuro. Na koncu sledi še plesna zabava na glasbo, ki jo imajo radi.

MI-KI IMA TALENT
Za otroke od 7. leta dalje. Na zabavo se lahko pripravite že doma. Prepričani smo, da ima vsak gost veliko talentov, od petja, pripovedovanja vicev, plesa, recitiranja, slikanja, ali kaj drugega in zakaj ga ne bi pokazal tudi ostalim. Lahko se povabljenci pripravijo že doma, lahko pa poiščemo talent skupaj na zabavi. Ste za izziv?

ČAROBNA ZABAVA
Za otroke od 4 do 8 let: Čarobni gozd, vilini, živali, so pravljična nit naše čarobne zgodbe. Izdelali si bomo čarobne palčke, s katerimi bomo pričarali pravo čarobno vzdušje. Poslikali si bomo obraze in zabava se lahko začne!

GUSARSKA ZABAVA
Za otroke od 4 do 9 let: Prelevimo se v Miki gusarje ali gusarke, katerim poveljuje slavljenec/ka. Z gusarsko posadko bomo prepluli različna morja, iskali gusarski zaklad in doživeli pravo gusarsko pustolovščino.

PIŽAMA PARTY
Za otroke od 8 leta dalje: Je zabava, ki poteka v večernih urah. Gostje in slavljenec/ka imajo žur v pižamah. Povabljeni prinesejo s seboj vzglavnik, plišasto igračko, če želijo. Povabljenci se pomerijo v zabavnih preizkusih.

Zabava poteka v plesnem centru PŠ MIKI (Kamniška cesta 24a, Zgornje Jarše) in traja 3 šolske ure.
Praznovanje je možno v soboto ali nedeljo in jo vodita 2 animatorja.

Cena zabave (če je 1 slavljenec):

S POGOSTITVIJO* (pica ali torta):
• od 8 do 12 otrok:    149 €
• od 13 do 15 otrok: 157 €
• od 16 do 20 otrok: 169 €
• od 21 do 30 otrok: 188 €

BREZ POGOSTITVE*:
• od 8 do 12 otrok:      99 €
• od 13 do 15 otrok: 105 €
• od 16 do 20 otrok: 115 €
• od 21 do 30 otrok: 130 €

*Članom Plesne šole ali kluba Miki priznamo 5% popust.

• 2 SLAVLJENCA: cene po zgornjem ceniku so višje za 5€, popusta ni.
• 3 SLAVLJENCI: cene po zgornjem ceniku so višje za 10 €, popusta ni.

NAJEM PROSTORA ZA STARŠE: za čas zabave najamete dvorano v kateri se lahko zabavate ali klepetate tudi vi. Cena najema za 3 šolske ure je 30 €. Prostor je opremljen s stoli in mizicami.

ZABAVO SI PRIPRAVITE SAMI!
Ponujamo vam možnost najema prostora za organizacijo zabave po vaši želji. V najem so vključeni tudi stoli, mize in prisotnost pedagoga. Pedagog vam pomaga pripraviti prostor in poskrbi za varnost otrok. Za vabila, okrasitev, pogostitev in program poskrbite starši slavljenca sami. Cena najema male dvorane za 3 šolske ure je 58 €.

ZABAVA NA DOMU
Animacijo lahko pripravimo tudi pri vas doma! Dva animatorja (za maksimalno 15 otrok) bosta glede na razpoložljiv prostor, letni čas in vaše želje, pripravila in izvedla program, dolg 2 šolski uri. Cena animacije je 99 € (vključuje delo animatorjev, animacijski program in prevoz v razdalji 15 km od PŠ). Za hrano in pogostitev poskrbite sami.

FOTOGRAFIRANJE
: brezplačno vam po e-pošti pošljemo do 8 fotografij.

INFORMACIJE in REZERVACIJE:

Špela, telefon 041 341 422 ali 01/ 724 25 85, od ponedeljka do petka od 9. do 14. ure, ali pišite na #EM#696f646c44686f6c6179666e7f236d607d#EM#.

Pogoj za izvedbo zabave je plačilo akontacije v višini 30 €, ki jo poravnate najkasneje do 6 dni pred zabavo. Takrat podpišete tudi sporazum o izvedbi praznovanja.
V primeru, da je število otrok na zabavi manjše od načrtovanega števila, je to potrebno javiti vsaj 3 dni pred zabavo.


 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTa vikend bo tudi za naše klubske plesalce pester, saj je v Novem mestu odvija 2.pokalni turnir v MTPju. Danes zvečer sta se za čim višja mesta v hip hop battlu borila tudi naša Anai in Neo Erce. . Hip hop battle solo otroci: 2. mesto - Neo Erce Hip hop solo battle mladinci: 4. mesto - Anai Erce Čestitke bratoma!💪👍👏 #pzsmtp #pokalniturnir #mikidancers #pkmiki #mikiplesemo #mikijezakon #rezultati
Jutri, v soboto 19.1., v KD Mengeš, se bodo plesalci Plesne šole Miki svojim staršem in bližnjim predstavili na tradicionalnem ❄️ZIMSKEM NASTOPU❄️! Se že veselimo vaših aplavzov! 👏👏👏😉 . . . #psmiki #plesnasolamiki #plesninastop #zimskinastop #mikidancers #plesalci #nastop #špasteater #vikend #mikijezakon
Torkovi Miki nasveti!🧐 Se vam pogosto zgodi, da želite nekaj pojesti med glavnimi obroki?🙋‍♀️ A ker veste, da prigrizki, ki niso pravilno izbrani, lahko prinesejo v vašo dnevno prehrano preveč kalorij in premalo hranil, je treba izbirati pametno.🤔 ❗️Zato poskrbimo, da imamo tekom dneva pri roki majhne zdrave prigrizke, ki vam bodo pomagali preganjati lakoto in vzdrževati nivo energije skozi celoten dan, s tem pa tudi primerno telesno težo❗️💪 Lahko posežete npr po: mešanici oreščkov, semenih, svežem sadju, zelenem čaju, zelenjavni juhi, solati, jogurtu...✔️ . . . #torkovimikinasveti #mikijezakon #nasvet #zdraviprigrizki #zdravahrana #zdravenavade
Vabimo vas na naš tradicionalni ❄️ZIMSKI NASTOP❄️ Plesne šole Miki, ki bo v soboto, 19.1 v Kulturnem domu Mengeš (Špas teater).💃 Zaplesali nam bodo plesalci PŠ Miki, ki obiskujejo plesne tečaje v Plesnem centru v Jaršah, v Kamniku, v Domžalah ter plesalci, ki obiskujejo plesne tečaje v okoliških osnovnih šolah. Na ta dan se bodo zvrstili kar štirje nastopi, prvi ob 11.00 uri, nato ob 14:30, ob 16:30 in ob 18:30. Plesali bomo v modrih in rdečih barvah.😍 🤗Vljudno vabljeni, vstopnice so že v prodaji❣️ . . . #plesnasolamiki #mikiples #mikijezakon #mikidancers #nastop #mikiplesemo #plesninastop #modrainrdeca