Uspešni nastopi deklet na Svetovnem prvenstvu v Mikolajkiju

V Mikolajkiju na Poljskem se je v soboto, 13. 12. 2014, zaključilo Svetovno prvenstvo v jazz baletu, modernu in baletu. Prvenstva se je poleg reprezentanc iz 23 držav udeležila tudi slovenska, ki je štela več kot 100 članov, od tega 22 mikijevih plesalk s trenerko Lucijo Velkavrh in spremljevalcem Andražem Koritnikom.
V najstarejši, članski kategoriji, je kot solistka nastopila Klara Senica in osvojila odlično 7.mesto v konkurenci 30-ih plesalk. Koreografijo sta pripravili skupaj z Majo Sonc, prvo slovensko mladinsko svetovno prvakinjo in kasneje večkratno člansko, sicer pa še vedno aktivno plesalko na slovenskih in tujih odrih. V isti kategoriji je Klara nastopila skupaj s soplesalkami v formaciji Bang Bang, ki jo je postavila trenerka in koreografinja Maja Lavrinc. Z odlično zaplesanim nastopom so dekleta osvojila 8.mesto.
Prav tako je Maja Lavrinc pripravila koreografije mladinskih točk v disciplini jazz balet. Kmalu pod stopničkami, na 6.mestu, sta v paru stali Sara Perko in Lea Razpotnik. To je odlično uspeh v konkurenci 34. parov. Prav tako sta odličen nastop opravili v mali skupini s soplesalkami Lauro, Evo in Lano, in osvojili 8.mesto med 31. skupinami. Kot edina mladinska solistka je nastopila Lana Smolnikar, in sicer v dveh disciplinah. V jazz baletu je zasedla 25.mesto (tekmovalo je 46 plesalk), v modernu pa 35.mesto (tekmovalo je 54 plesalk). Koreografijo za slednjo točko je pripravila Ana Jenček Dekleva.
Vsem plesalkam, trenerkam in koreografinjam iskreno čestitamo in jim želimo prijeten počitek v prihajajočih prazničnih dneh.


 
 

Galerija

 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti 🤔 Čas je za temeljito 💦čiščenje vadbene stekleničke!💦 Veselo pozdravljamo👋 vse tiste, ki pridno uporabljate steklenico/plastenko za večkratno uporabo, saj s tem stopate v korak k manj onesnaženemu okolju. 😊 Ker svoje nosilke osvežilne pijače po navadi ne delimo z drugimi, imamo radi občutek, da je zato ta tudi ves čas čista … pa temu žal ni tako.😬 Vlažno in po možnosti toplo okolje, kakršno je v steklenici za vodo, je idealno za bakterije❗️ Zato si vsak dan vzemimo 5 minut za čiščenje naše zveste spremljevalke: 🧴 vanjo zlijemo nekaj sredstva za pomivanje posode in temeljito zdrgnemo vse robove - pomaga naj nam krtačka z dolgim ročajem 🧴ko jo sušimo, naj bo brez pokrovčka 🧴 večino stekleničk lahko učinkovito očisti tudi pomivalni stroj 🧴 posežemo lahko tudi po kisu, ki je odlično sredstvo za razkuževanje; kis lahko zamenjate tudi z 🍋 #waterbottle #workoutbottle #clean #higiene #takecare #mikiples #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiplesnasola #advice #torkovimikinasveti
Načrtujeta poroko?👰🤵 Si želita plesni del izpeljati čimbolj sproščeno in samozavestno? Potrebujeta zanimiv plesni vložek? Oglejta si našo paleto poročnih plesnih paketov na naši spletni strani 😊 #wedding #weddingdance #firstdance #porocniples #tecaj #poroka #porokaslovenija #poroka2020 #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiplesnasola #mikiples
Dragi starši in plesalci! Od 16. 2. do 22. 2. 2020 plesne vaje ne❗️ potekajo v plesalnicah v Zg. Jaršah, Domžalah, Kamniku, na Bledu ter po šolah in vrtcih. S plesnimi vajami pričnemo v nedeljo, 23. 2. 2020. Želimo vam veselja polne proste dni 😊 #holiday #winter #break #mikiples #mikiplesemo #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiplesnasola
🏆ŠPORTNIK LETA 2019🏆 Včeraj je v Športni dvorani Domžale potekala prireditev Športnik leta, kjer so bili nagrajeni tudi številni naši tekmovalci in trenerji za vrhunske dosežke v preteklem letu. Iskrene čestitke vsem! Zelo smo ponosni na vas, saj vedno znova dokažete, da kjer je volja je tudi pot.💪🏼 #sportnikletadomzale #gomikigo MEDALJA -Neo Erce (1. mesto DP, 1. mesto EP) -Anai Erce (1. mesto DP) -Pionirska street show formacija Dimnikarji (1. mesto DP) -mladinska show formacija Does he...? (3. mesto DP) POKAL -mladinska street show mala skupina Titanik (3. mesto SP) -Aneja Pirš (2. mesto EP) -Valentin Trobevšek (1. mesto SP) -Žiga Farkaš in Maša Skočaj (2. mesto EP) -mladinska street show formacija Monopoly (1. mesto SP) ZLATI POKAL Ana Terčič in Nika Salajko (5. mesto EP) PLAKETA Chocolate Dream Crew POSEBNO PRIZNANJE Saša Eminić Cimperman-20 let vodenja Plesnega kluba Miki Anja Jurič in Andraž Mrak - dosežki strokovnega kadra Na mednarodnih tekmovanjih 2019 sta Anja in Andraž s svojimi plesalci dosegla: - dvojni hat trick (državni, evropski in svetovni prvaki) s pionirsko in mladinsko street show formacijo, - na mednarodnih tekmovanjih skupno posegla po 6 zlatih, 3 srebrnih in 3 bronastih odličjih ter še 8 finalnimi uvrstitvami Na prireditvi sta nastopili tudi Klara Majdič in Tiara Čolič v koreografiji Maje Vidonja.