Rojstni dan imam, zabavajmo se skupaj!

Zabave so namenjene otrokom od 4. do 14. leta.

Zabava se prilagodi starosti slavljenca in povabljenih otrok.

Slavljenec/ka lahko izbira med različnimi tematskimi zabavami:

ZABAVA SOY LUNA 
Za otroke od 6 leta dalje: Kdo ne pozna priljubljene otroške nanizanke? Glasba, ples, petje in igre se skozi zabavo prepletajo z junaki iz nadaljevanke. Zabava v katero lahko vključite veliko domišljije in se prelevite v junake.

SKRINJA MINIJONTIH AVANTUR 
Za otroke od 4. leta dalje: Saj poznate risane junake in njihove dogodivščine? Slavljenca in goste čakajo zabavne uganke in naloge, ki jih je potrebno rešiti in si prislužiti ključ, ki odklene  skrivnostno skrinjo. Zabava je dinamična, z veliko gibanja in uporabe možgančkov.
Za otroke od 8 leta dalje: Zabava je primerna za starejše, saj se do zaklada uspeš prebiti le z rešitvijo kvizov in pravilnimi odgovori na vprašanja. Seveda pa je potrebno tudi sodelovati v skupini in krepiti timski duh. Le kdo bo zmagal in rešil vse naloge?

ZVEZDNE STEZE
Za otroke od 6 do 10 let: Potovali bomo po poti filmskih junakov iz ZVEZDNIH STEZ. Čakajo vas medgalaktične dogodivščine. Ne le, da se bo treba naučiti vesoljske govorice, treba bo pokazati tudi veliko spretnosti in "poguma" pri reševanju nalog, da se na koncu srečno vrnemo na Zemljo.

LEDENA ZABAVA 
Za otroke od 4 do 8 leta: Še vedno aktualni junaki iz risanke Ledeno kraljestvo nas popeljejo skozi čarobnost zime, smeha in iger.

DISKO FASHION ZABAVA 
Za otroke od 8. leta dalje:  Velika ogledala, modna brv, disco luči in ambient lahko pričara slavljenki  in gostom pravo vzdušje modne revije. Gostje prinesejo s seboj več oblačil, v katerih se bodo fotografirali in se sprehodili po modni brvi. Seveda se bodo tudi naličili in uredili frizuro. Na koncu sledi še plesna zabava na glasbo, ki jo imajo radi.

MI-KI IMA TALENT
Za otroke od 7. leta dalje. Na zabavo se lahko pripravite že doma. Prepričani smo, da ima vsak gost veliko talentov, od petja, pripovedovanja vicev, plesa, recitiranja, slikanja, ali kaj drugega in zakaj ga ne bi pokazal tudi ostalim. Lahko se povabljenci pripravijo že doma, lahko pa poiščemo talent skupaj na zabavi. Ste za izziv?

ČAROBNA ZABAVA
Za otroke od 4 do 8 let: Čarobni gozd, vilini, živali, so pravljična nit naše čarobne zgodbe. Izdelali si bomo čarobne palčke, s katerimi bomo pričarali pravo čarobno vzdušje. Poslikali si bomo obraze in zabava se lahko začne!

GUSARSKA ZABAVA
Za otroke od 4 do 9 let: Prelevimo se v Miki gusarje ali gusarke, katerim poveljuje slavljenec/ka. Z gusarsko posadko bomo prepluli različna morja, iskali gusarski zaklad in doživeli pravo gusarsko pustolovščino.

PIŽAMA PARTY
Za otroke od 8 leta dalje: Je zabava, ki poteka v večernih urah. Gostje in slavljenec/ka imajo žur v pižamah. Povabljeni prinesejo s seboj vzglavnik, plišasto igračko, če želijo. Povabljenci se pomerijo v zabavnih preizkusih. Nogomet je ponoči čisto drugačen.


Kje poteka zabava?
Rojstnodnevna zabava se odvija v prostorih PŠ Miki, Zg. Jarše, Kamniška cesta 24a, Radomlje

Trajanje zabave:
3 šolske ure, od konca avgusta do konca junija, vsako soboto in nedeljo.
Glede na izbrano temo, se prostor okrasi in pripravi program zabave. Za animacijo in zabavo poskrbita 2 animatorja, če je gostov več kot 21 pa so prisotni 3 animatorji.

Cena zabave:

1. s pogostitvijo*:

 • od 8 do 12 gostov:   145 €
 • od 13 do 15 gostov: 155 €
 • od 16 do 20 gostov: 165 €
 • od 21 do 30 gostov: 185 €
*članom plesne šole ali kluba Miki priznamo 5% popust.

Plesna šola MIKI poskrbi za:
 • DARILCE za slavljenca
 • VABILA na zabavo, ki jih prevzamete osebno na recepciji PŠ Miki ali vam jih pošljemo po mailu
 • izkušene ANIMATORJE
 • okrasitev prostora
 • jedilni pribor za pogostitev
 • POGOSTITEV (za otroke):  pijača, slan prigrizek ali torta / pijača, piškoti in pica 

2. brez pogostitve*:
 • od 8 do 12 gostov:     104 €
 • od 13 do 15 gostov:   110 €
 • od 16 do 20 gostov:   120 €
 • od 21 do 30 gostov:   135 €
*članom plesne šole ali kluba Miki priznamo 5% popust.

V tem primeru za vso pogostitev in pribor poskrbite sami:
Za vabila, program, okrasitev prostora in darilce za slavljenca pa poskrbi PŠ Miki.

NAJEM PROSTORA:
Starši lahko za čas zabave najamete dvorano v kateri se lahko zabavate ali klepetate tudi vi. Cena najema za 3 šolske ure je 30 €. Prostor je opremljen s stoli in mizicami.

FOTOGRAFIRANJE: brezplačno vam po e-pošti pošljemo 4 skupinske slike.

ZABAVO SI PRIPRAVITE SAMI!
Ponujamo vam možnost najema prostora, kjer lahko organizirate zabavo po vaši želji. V najem so vključeni tudi stoli, mize in prisotnost pedagoga. Pedagog vam pomaga pripraviti prostor in poskrbi za varnost otrok.
Za vabila, okrasitev, pogostitev in program poskrbite starši slavljenca sami.
Cena najema male dvorane za 3 šolske ure je 58 €.

ZABAVA NA DOMU
Animacijo lahko pripravimo tudi pri vas doma! Dva animatorja (za maksimalno 15 otrok) bosta glede na razpoložljiv prostor, letni čas in vaše želje, pripravila in izvedla program, dolg 2 šolski uri. Cena animacije je 85 €.
Za hrano in pogostitev poskrbite sami.

INFORMACIJE in REZERVACIJE:
Pokličite Špelo na telefon 01/ 724 25 85 ali 041 341 422, od ponedeljka do petka od 10. do 12. ure, ali pišite na #EM#696f646c44686f6c6179666e7f236d607d#EM#.

Pogoj za izvedbo zabave je plačilo akontacije v višini 30 € do 5 dni pred zabavo. Takrat podpišete tudi sporazum o izvedbi praznovanja.


 
 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti 🤔 Upamo, da ste ta vikend poleg martinovanja našli čas tudi za kakšen prijeten sprehod v naravo. 🍂 Vsi dobro vemo, da je hoja v naravi koristna za naše fizično in mentalno zdravje.🧘‍♀️ Raziskave so potrdile pozitivne učinke na življenje posameznika, ki veliko hodi, saj hoja blagodejno vpliva na srce❤️ diabetes🍦 dihalne poti👃 ter tudi na anksioznost😬 in depresijo☹️ Na Japonskem pa so šli celo korak dlje, saj prakso podpira celoten zdravstveni in socialni sistem. Zdravniki namreč terapijo gozdnega kopanja večkrat predpišejo pacientom, ki so ukleščeni v težak delovni ritem in živijo v prenaseljenih mestnih središčih.👍 Kljub temu, da prihajamo domov po sončnem zahodu, si vzemimo čas zase s sproščujočim sprehodom. 😊 #torkovimikinasveti #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiplesnasola💕❤💋 #advice #nature
MINI FESTIVAL PLEŠEM ZASE❗️Drage dame, vabljene na dogodek, ki je namenjen samo vam. Naj nas ples in druženje združita v soboto, 16. 11. 2019💃🏼 #plešemzase #mikiples #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiplesnasola
Za našimi plesnimi pari je zelo uspešen dan! Na KV tekmi v Domžalah so dosegli odlične rezultate: Žan Lavrič in Eva Jenko sta odplesala svojo 1. tekmo in pometla z vso konkurenco med mladinci C, Brin Kiauta in Tinkara Grm sta med člani B prav tako dosegla 1. mesto (LA&ST), Blaž in Kristina Makovec pa sta med člani B dosegla 2. mesto (LA&ST). Čestitke vsem! #ballroomdance #domzale #mikiples #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiplesnasola💕❤💋
❗️Plesni večer in lekcija čačačaja 💃🕺❗️ v soboto, 16. novembra ob 19. uri vas vabimo na Plesni večer in lekcijo čačačaja. V začetku večera boste lahko osvojili določene plesne korake, v nadaljevanju pa pridobljeno znanje izkoristili za preplesavanje. Z vami bodo izkušeni pedagogi, ki bodo poskrbeli za to, da se boste poleg učenja novih korakov tudi zabavali.😉Ne pozabite na obvezno predhodno prijavo! #dancelessons #chacha #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiplesnasola