Naši pari na open tekmovanju v Beogradu

28. in 29.septembra 2013 .... 
Tekmovanja so se udeležili trije plesni pari PK Miki:
Med mlajšimi mladinci sta tekmovala Filip Savić in Kaja Podgoršek, ki sta v ST plesih v razredu basic dosegla 15. mesto in v razredu open 18. mesto. V LA plesih sta se v razredu basic uvrstila na 13. mesto in v open na 19. mesto.
V kategoriji mladincev sta se Jaka Podgoršek in Katarina Matuš v razredu open v obeh zvrsteh uvrstila v 1/4 finale in v ST plesih za las zgrešila pol fnale ter pristala na 13. mestu, v LA plesih pa sta osvojila 19. mesto.
Andraž Koritnik in Neža Škofljanc sta med člani v razredu open v ST plesih dosegla 38. mesto in v LA na koncu pristala na 58. mestu.
Konkurenca parov je bila res huda, zato vsem čestitamo za uspešno odplesane programe.

Pred tekmo v Beogradu so pari tekmovalno sezono otvorili v soboto, 14.9. Kvalifikacijsko-rating tekmovanje se je odvijalo na OŠ Dobrova in naši plesni pari so s solidnimi rezultati prebili led. Filip Savić in Kaja Podgoršek sta v kategoriji mlajših mladincev na KV tekmovanju osvojila tako v ST kot LA plesih odlično 4. mesto in tako za las zgrešila stopničke. Jaka Podgoršek in Katarina Matuš sta se v kategoriji mladincev uvrstila v finale in tako v ST kot LA plesih osvojila 5. mesto. Andraž Koritnik in Neža Škofljanc sta v ST plesih zasedla 2. mesto, v LA plesih pa se žal nista uvrstila v finale. Marko in Natja Orehek sta zopet kraljevala v kategoriji seniorjev in bila v LA plesih prva.

Srečno vsem parom že na naslednji tekmi, ki se bo odvijala v Murski Soboti, 12.10.2013!

V galeriji so fotografije z obeh omenjenih tekmovanj. 
 
 

Hvala našim sponzorjem!