Naši pari na open tekmovanju v Beogradu

28. in 29.septembra 2013 .... 
Tekmovanja so se udeležili trije plesni pari PK Miki:
Med mlajšimi mladinci sta tekmovala Filip Savić in Kaja Podgoršek, ki sta v ST plesih v razredu basic dosegla 15. mesto in v razredu open 18. mesto. V LA plesih sta se v razredu basic uvrstila na 13. mesto in v open na 19. mesto.
V kategoriji mladincev sta se Jaka Podgoršek in Katarina Matuš v razredu open v obeh zvrsteh uvrstila v 1/4 finale in v ST plesih za las zgrešila pol fnale ter pristala na 13. mestu, v LA plesih pa sta osvojila 19. mesto.
Andraž Koritnik in Neža Škofljanc sta med člani v razredu open v ST plesih dosegla 38. mesto in v LA na koncu pristala na 58. mestu.
Konkurenca parov je bila res huda, zato vsem čestitamo za uspešno odplesane programe.

Pred tekmo v Beogradu so pari tekmovalno sezono otvorili v soboto, 14.9. Kvalifikacijsko-rating tekmovanje se je odvijalo na OŠ Dobrova in naši plesni pari so s solidnimi rezultati prebili led. Filip Savić in Kaja Podgoršek sta v kategoriji mlajših mladincev na KV tekmovanju osvojila tako v ST kot LA plesih odlično 4. mesto in tako za las zgrešila stopničke. Jaka Podgoršek in Katarina Matuš sta se v kategoriji mladincev uvrstila v finale in tako v ST kot LA plesih osvojila 5. mesto. Andraž Koritnik in Neža Škofljanc sta v ST plesih zasedla 2. mesto, v LA plesih pa se žal nista uvrstila v finale. Marko in Natja Orehek sta zopet kraljevala v kategoriji seniorjev in bila v LA plesih prva.

Srečno vsem parom že na naslednji tekmi, ki se bo odvijala v Murski Soboti, 12.10.2013!

V galeriji so fotografije z obeh omenjenih tekmovanj. 
 
 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti!🧐 🌞Dobro jutro!🌞 Danes pa nekaj besed o 🥜OREŠČKIH🥜 (mandlji, orehi, indijski in brazilski oreščki, makadamija, arašidi, lešniki...) So zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij.👌 Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi. Oreščki so torej eden najboljših prigrizkov, kar si jih lahko privoščite. Vendar pa se pozitivni učinki oreščkov nanašajo na oreščke, ki niso industrijsko predelani in so brez dodatkov. Veliko oreščkov namreč vsebuje dodana olja, sol, ojačevalce okusov in konzervanse, zato kupujte in uživajte oreščke brez dodatkov. Zelo dobra izbira je tudi maslo iz oreščkov (arašidovo, mandljevo,…), vendar je tudi pri teh potrebno paziti, da vsebujejo kar najvišji odstotek oreščkov.👍 Zdaj veste, kaj bo vaša naslednja malica❣️ #torkovimikinasveti #mikinasveti #nasvet #zdravje #zdravinasveti #zdravozivljenje #oreščki #nuts #zdravamalica #zdravprigrizek
Ste bili včeraj z nami?😊 Že 30 let zaljubljeni v 💃PLES💕 - Zaključni nastopi PŠ in PK Miki ❤
Seveda pa praznuje tudi članska street ekipa❣🎂🎉 Čestitke in čin čin 🥂🏆😊
Nadaljujemo s praznovanjem mladinskih evropskih prvakov!🥇🏆🎉 BRAVO, zasluženo👏👏👏 Čudovita 🎂 za super ekipo❣