Mini, midi... Kaj je to?

Začetni plesni tečaji za otroke..

MINI - plesni tečaj za triletnike


Plesni tečaj je namenjen triletnikom, ki se s plesnimi koraki spoznavajo prvič. 

Tečaj poteka enkrat tedensko po 45 minut, od septembra do sredine junija. K tečaju pa se lahko otrok priključi tudi med plesno sezono.

Otrok lahko obišče prve tri plesne vaje poskusno. V kolikor otrok z veseljem pleše, se te vaje plačajo, v nasprotnem primeru se vaj ne plača. 

Ob pripovedi plesnega pedagoga otroci z gibom podoživljajo dogajanje. Nekatera gibanja so vodena in oblikovana v zaključeno koreografijo, druga gibanja so improvizirana.

Otrok obiskuje plesne vaje samostojno, brez spremstva staršev.


MIDI - plesni tečaj


Celoletni plesni tečaj za 4. in 5.letnike, poteka od septembra do junija, enkrat tedensko. K plesnemu tečaju se lahko otrok pridruži tudi med plesno sezono.

Plesna ura traja 45 minut in je razdeljena na tri dele, ogrevanje, plesni del in ohlajanje. Tečaj je namenjen otrokom, ki se s plesom spoznavajo prvič ali so prejšnjo sezono plesali v skupini Mini. 

Program se po težavnosti razlikuje od plesnega programa v skupini Mini. Otrok lahko obišče prve tri plesne vaje poskusno. V kolikor otrok z veseljem pleše, se te vaje plačajo, v nasprotnem primeru se vaj ne plača. 

Plesne koreografije so sestavljene na različne zvrsti glasbe iz različnih delov sveta. Temu primerno sledijo tudi plesni koraki. 
 

Hvala našim sponzorjem!