MIKI POLETJE - plesne delavnice

Untitled design (1)
Plesni klub Miki vas vabi, da se nam pridružite na poletnih plesnih delavnicah.
Dragi naši plesalke in plesalci,

poletje se vztrajno približuje in radi bi vas obvestili, da Plesni klub Miki poleti plesalcem ne zapira svojih vrat. 
Vabljeni na workshope  s priznanimi trenerji, plesalci, koreografi - Tjaša Leban, Karin Putrih, Tian Ćehić, Dario Šegović ...
OBVEZNE PRIJAVE - POHITITE!
Ekipa Plesnega kluba Miki si ne predstavlja več plesnih dvoran brez živahnosti in dobre volje, ki jo prinašate vi, s svojo željo po plesnem znanju in plesu nasploh.
Zato smo se odločili, da našim članom in plesalcem iz drugih klubov omogočimo vadbo tudi v času poletnih počitnic. 

Andraž Mrak, Maja Vidonja, Kaja Poličnik, Žiga Farkaš, Maja Sonc in gostujoči trenerji (Tjaša Leban,  Karin Putrih, Tian Ćehić, Dario Šegović, Lucija Velkavrh) bodo pripravli plesne delavnice, ki vas bodo navdušile in ob tem se boste seveda zabavali. 

Delavnice bodo potekale ob torkih in četrtkih od 17.00 do 18.30 - za osnovni nivo, od 18.30-20.00 za višji nivo, izvedli bomo 8 plesnih delavnic.
Kotizacija (obvezna predhodna prijava) - 10 EUR/osebo/delavnico.


Prijavite se lahko na:


AVGUST

- torek, 18.8.2020
DARIO 2 
- Hip hop - Dario Šegović - PRIJAVNICA višji nivo

Z 8 leti se je Dario vpisal v plesno šolo Kazina, kjer je začel z showdancom. Že  v mladosti je začel osvajati naslove državnih, evropskih in svetovnih prvakov v tej kategoriji. Svojo pozornost je nato preusmeril in predal hip hop-u ter postal večkratni državni prvak v hip hop solu,male skupine in v formacijah. Sodeloval je pri nastajanju videospotov različnih znanih slovenskih izvajalcev, koreografiral različne prireditve kot je na primer EMA, odtvoritev Stožic, državne proslave in vse najpomembnejše dogodke. Svoje plesno znanje deli po mnogih tujih državah, vse do Afrike, kjer je tudi osvojil 1. mesto na največjem afriškem mednarodnem tekmovanju AFRICA- Battle Of Giants. Prav tako je bil deležen posebne časti, poučevanja na šoli OPRAH Winfrey Leadership Academy for Girls v Južni Afriki. Njegovi učenci so in dosegajo naslove, državnih, evropskih in svetovnih prvakov v street disciplinah.Zadnje čase se posveča vodenju plesne šole Artifex in kreativnim projektom kot so koreografije za reklame, evente in plesno akrobatsko skupino LedMotion.


- četrtek, 20.8.2020
dou  lucija velkavrh
- Jazz, show, modern  - Maja Sonc in Lucija Velkavrh - PRIJAVNICA višji nivo


Verjamemo, da boste plesali skozi poletje tudi v naši družbi! 

Vaša plesna šola Miki! 
 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramu