DP v LA je bilo uspešno

Tokratno Državno prvenstvo v latinskoameriških plesih je zelo uspešno organiziral PK MIKI.
V nedeljo, 3.3.2013, se je v Hali komunalnega centra pomerilo 65 plesnih parov iz 13 plesnih klubov. V telovadnici, ki se je za ta dan spremenila v čudovito plesno dvorano, je dogodek navdušeno spremljalo preko 600 gledalcev.

Tudi naši plesni pari so se tokrat uspešno odrezali. Ponovno sta naslov državnih prvakov ubranila seniorja Marko in Natja Orehek. V finale sta se med mlajšimi mladinci uvrstila Filip Savić in Kaja Podgoršek, ki sta na koncu zasedla 6. mesto, njuna klubska konkurenta, Jan Hafner in Žana Jereb pa sta na koncu pristala na 9. mestu. V kategoriji mladincev sta Jaka Podgoršek in Katarina Matuš osvojila 8. mesto, starejša mladinca Žan Grm in Ana Pestotnik sta pristala na 20. mestu, naš članski par, Andraž Koritnik in Neža Škofljanc, pa sta se iz četrtfinalnega kola uvrstila v polfinale in na koncu osvojila 9. mesto. Čestitamo vam in vam želimo veliko uspeha na tekmah, ki vas čakajo v sezoni.

Še enkrat pa se zahvalimo našim pokroviteljem, ki so podprli tekmovanje:
Da se je o tekmovanju slišalo in bralo so nas medijsko podprli: Parada plesa, Slamnik in Radio HIT.
Tukaj si lahko ogledate posnetek obiska in najave tekme v oddaji Dobro jutro.

Praktične nagrade za finaliste so prispevali: kioosk.si z oblačili BODYTALK, Fleur de Sante, d.o.o. s kozmetičnimi in drugimi izdelki, čevljarstvo Peta, Mercator d.d. z linijo LumpiIlirija d.d. z različnimi izdelki in spletna trgovina Aleia.

Pri okrasitvi dvorane nam je priskočil na pomoč Vrtni center Gašperlin, podporo pri organizaciji tekme nam je zagotovilo tudi podjetje Profundis d.o.o., poslovanje z nepremičninami in poslovno svetovanje.

Gledalcem pa je bila namenjena posebna nagrada - gospa je z žrebom vstopnice bila deležna bona našega pokrovitelja restavracije Origano.


 
 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti!🧐 🌞Dobro jutro!🌞 Danes pa nekaj besed o 🥜OREŠČKIH🥜 (mandlji, orehi, indijski in brazilski oreščki, makadamija, arašidi, lešniki...) So zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij.👌 Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi. Oreščki so torej eden najboljših prigrizkov, kar si jih lahko privoščite. Vendar pa se pozitivni učinki oreščkov nanašajo na oreščke, ki niso industrijsko predelani in so brez dodatkov. Veliko oreščkov namreč vsebuje dodana olja, sol, ojačevalce okusov in konzervanse, zato kupujte in uživajte oreščke brez dodatkov. Zelo dobra izbira je tudi maslo iz oreščkov (arašidovo, mandljevo,…), vendar je tudi pri teh potrebno paziti, da vsebujejo kar najvišji odstotek oreščkov.👍 Zdaj veste, kaj bo vaša naslednja malica❣️ #torkovimikinasveti #mikinasveti #nasvet #zdravje #zdravinasveti #zdravozivljenje #oreščki #nuts #zdravamalica #zdravprigrizek
Ste bili včeraj z nami?😊 Že 30 let zaljubljeni v 💃PLES💕 - Zaključni nastopi PŠ in PK Miki ❤
Seveda pa praznuje tudi članska street ekipa❣🎂🎉 Čestitke in čin čin 🥂🏆😊
Nadaljujemo s praznovanjem mladinskih evropskih prvakov!🥇🏆🎉 BRAVO, zasluženo👏👏👏 Čudovita 🎂 za super ekipo❣