DP v LA je bilo uspešno

Tokratno Državno prvenstvo v latinskoameriških plesih je zelo uspešno organiziral PK MIKI.
V nedeljo, 3.3.2013, se je v Hali komunalnega centra pomerilo 65 plesnih parov iz 13 plesnih klubov. V telovadnici, ki se je za ta dan spremenila v čudovito plesno dvorano, je dogodek navdušeno spremljalo preko 600 gledalcev.

Tudi naši plesni pari so se tokrat uspešno odrezali. Ponovno sta naslov državnih prvakov ubranila seniorja Marko in Natja Orehek. V finale sta se med mlajšimi mladinci uvrstila Filip Savić in Kaja Podgoršek, ki sta na koncu zasedla 6. mesto, njuna klubska konkurenta, Jan Hafner in Žana Jereb pa sta na koncu pristala na 9. mestu. V kategoriji mladincev sta Jaka Podgoršek in Katarina Matuš osvojila 8. mesto, starejša mladinca Žan Grm in Ana Pestotnik sta pristala na 20. mestu, naš članski par, Andraž Koritnik in Neža Škofljanc, pa sta se iz četrtfinalnega kola uvrstila v polfinale in na koncu osvojila 9. mesto. Čestitamo vam in vam želimo veliko uspeha na tekmah, ki vas čakajo v sezoni.

Še enkrat pa se zahvalimo našim pokroviteljem, ki so podprli tekmovanje:
Da se je o tekmovanju slišalo in bralo so nas medijsko podprli: Parada plesa, Slamnik in Radio HIT.
Tukaj si lahko ogledate posnetek obiska in najave tekme v oddaji Dobro jutro.

Praktične nagrade za finaliste so prispevali: kioosk.si z oblačili BODYTALK, Fleur de Sante, d.o.o. s kozmetičnimi in drugimi izdelki, čevljarstvo Peta, Mercator d.d. z linijo LumpiIlirija d.d. z različnimi izdelki in spletna trgovina Aleia.

Pri okrasitvi dvorane nam je priskočil na pomoč Vrtni center Gašperlin, podporo pri organizaciji tekme nam je zagotovilo tudi podjetje Profundis d.o.o., poslovanje z nepremičninami in poslovno svetovanje.

Gledalcem pa je bila namenjena posebna nagrada - gospa je z žrebom vstopnice bila deležna bona našega pokrovitelja restavracije Origano.


 
 

Hvala našim sponzorjem!