Pedagogi

Andraž Mrak

Andraž Mrak

Electric boogie, hip hop in street show

Anja Jurić

Anja Jurić

Hip hop, street show in jazz balet

Nastja Horvat

Nastja Horvat

Hip hop in street show

Andrea Zanardi

Andrea Zanardi

Orientalski plesi

Maja Sonc

Maja Sonc

Klasični balet, modern in show dance

Nina Medja Černivec

Nina Medja Černivec

ST in LA plesi

Saša Eminić Cimperman

Saša Eminić Cimperman

Jazz balet, predsednica PK Miki

Maja Vidonja

Maja Vidonja

Jazz balet, show dance in modern

 

Hvala našim sponzorjem!

Andraž Mrak

Andraž Mrak

Učitelj plesa pri ZPVUTS, poučujem hip hop in electric boogie, koreografiram tudi street show točke. Skupaj s soplesalcem Dejanom Djurovičem imava status vrhunskega športnika, sva trikratna evropska prvaka v EB (2013, 2014, 2015) in svetovna prvaka 2014. Večkrat sva prejela nagrade in priznanja Olimpijskega komiteja Slovenije in Občine Domžale, leta 2014 sva od Plesne zveze Slovenije prejela naziv Naj par leta 2014.
Anja Jurić

Anja Jurić

Zaključujem usposabljanje za učiteljico plesa pri ZPVUTS, poučujem jazz balet, hip hop in street show.
Nastja Horvat

Nastja Horvat

Ples je zame zabava, užitek in nekaj, kar me nikoli še ni pustilo na cedilu. Ko plešem pozabim na vse skrbi in se počutim svobodno. To miselnost želim prenesti tudi na svoje tekmovalce, da kljub temu, da tekmujejo ne pozabijo, da so začeli plesati zato, ker so se ob tem dobro počutili in ne zato, da bi ugajali drugim. Sama se resno ukvarjam s plesom že več kot 15 let. S puncami s katerimi smo skupaj tekmovale in dosegale visoka mesta tako na državnih kot evropskih tekmovanjih smo še danes najboljše prijateljice. Veliko sem se in se še vedno plesno izobražujem tudi v tujini, med drugim v Los Angelesu in Londonu ter na številnih plesnih kampih po Evropi. Poleg učenja v plesnem klubu Miki pa ustvarjam koreografije tudi za nemško plesno organizacijo Starmoves, katere se potem učijo otroci po nemških plesnih šolah.
Andrea Zanardi

Andrea Zanardi

Poučujem orientalske plese, sem še vedno aktivna plesalka, svetovna podprvakinja v orientalskih plesih 2011.
Maja Sonc

Maja Sonc

Ze od malih nog se ukvarjam s plesom. Obiskovala sem Nizjo in Srednjo baletno solo v Ljubljani. Poleg baleta sem trenirala show dance in jazz balet v PK Miki, PK Urska in Prodance. Kasneje sem poizkusila se z modernom pri Kjara's Dance Project, pred kratkim pa sem sodelovala na Severinini turneji pod vodstvom Anzeta Skrubeta.
Nina Medja Černivec

Nina Medja Černivec

Kot petletna deklica sem obiskovala tečaje v Mali Kazini, kamor me je vpisala moja mami. Kmalu zatem se je začela moja tekmovalna kariera. S svojim prvim plesalcem Blažem Bezkom, s katerim sem plesala devet let, sem dosegla veliko dobrih rezultatov. Sprva sva trenirala pod vodstvom plesnega trenerja Marka Boldina. Ko sva prestopila v PK Fredi pa so bili najini trenerji Danijela Škofic – Novak, Fredi Novak in Viktorija Tomič. Po letu 1998 sem tekmovalno pot v Plesnem klubu Fredi nadaljevala z Matevžem Ogorelcem do leta 2000. V tekmovalnem obdobju sem obiskovala individualne ure in dodatne plesne seminarje z vrhunsko priznanimi domačimi in tujimi trenerji. Izmed trenerjev sem še posebej hvaležna Marku Boldinu, ki je najbolj pripomogel k moji dobri tehnični podkovanosti.

Preden sem začela poučevati sem se udeležila veliko pedagoških seminarjev o delu z otroci, izkušnje sem pridobila tudi na letovanjih med počitnicami (kolonijah), kjer sem vodila skupine otrok in sodelovala pri dodatnih aktivnostih. V okviru internih izobraževanj sem se na plesnem in pedagoškem področju izobraževala tudi v Plesnem klubu Miki. Z izobraževanji pri Plesni Zvezi Slovenija sem pridobila naziv Učitelj Plesa.

Poleg poučevanja sem zaključila tudi univerzitetni študij bibiliotekarstva na Filozofski fakulteti. Rada sem v naravi in obiskujem aerobiko in druge vodene vadbe, s katerimi pridobivam novo znanje o delovanju telesa in mišic, ki ga s pridom uporabljam pri učenju. Ob kavici rada poklepetam s svojimi prijatelji, ki jim lahko zaupam. Zelo me razveseljuje delo z otroki, mladino, odraslimi, toplina doma in moja družina s katero najraje preživljam proste dneve.

Plesni uspehi s plesalcem Blažem Bezkom, s katerim sva bila devetkratna državna prvaka v LA in ST plesih ter kombinaciji standardnih in latinskoameriških plesov in s katerim sva osvojila prva tri mesta na vseh mednarodnih tekmovanjih doma in v tujini:
- 1. mesto na AUSTRIAN open
(2 leti zapored sva ubranila ta naslov)
- 1. mesto na LONDON open
- 1. mesto v BLACKPOOLU
(najpomembnejše mednarodno plesno tekmovanje na svetu)
- 3. mesto na SVETOVNEM mladinskem prvenstvu v kombinaciji vseh desetih plesov
- 4. mesto na SVETOVNEM mladinskem prvenstvu v LA plesih
- 9. mesto na SVETOVNEM mladinskem prvenstvu v ST plesih

Plesni uspehi z Matevžem Ogorelcem:
- 1. mesto OBERSDORF, kombinacija desetih plesov
- 1. mesto GLACHAU, open
- 1. mesto ROCHLING, open
- 4. mesto na DP, kombinacija desetih plesov
- 5. mesto na DP, ST
- 3. mesto na DP, kombinacija desetih plesov
- 3. mesto na DP, ST
Saša Eminić Cimperman

Saša Eminić Cimperman

Predsednica PK Miki, plesna učiteljica pri ZPVUTS, plesna sodnica pri ZPSS
Maja Vidonja

Maja Vidonja

Plešem že od kar pomnim. Ples me spremlja ze od malih nog in je prakticno z mano vse moje zivljenje. Vedno je ples bil moj hobi, ki pa se je sedaj sprevrgel v moj poklic. Za sabo imam 14 let tekmovanj, letos pa sem prvič tudi sama postala plesna trenerka in postavila koregrafije. Zelo me veseli delo s plesalci, saj vem, koliko truda in energije je potrebno vloziti, ce si zelimo rezultate. Prav tako pa mi je v ponos gledati na tekmah moje koreografije in videti ogromen napredek plesalcev, ki ga skozi stevilne treninge razvijejo.
Z vsako mojo koreografijo, ki jo postavim, zelim sporociti neko zgodbo in seveda da plesalci uživajo ob plesanju tocke.
Ples je odlična popotnica za zivljenje, saj plesalce nauči strpnosti, sodelovanja, kolegialnosti itd. v koncni fazi pa jih nauci sprejemati poraz, po drugi strani pa prejeti nagrado za trdo delo, ki ga vlozijo v treninge.