Pedagogi

Andraž Mrak

Andraž Mrak

Electric boogie, hip hop in street show

Anja Jurić

Anja Jurić

Hip hop, street show in jazz balet

Nastja Horvat

Nastja Horvat

Hip hop in street show

Andrea Zanardi

Andrea Zanardi

Orientalski plesi

Maja Sonc

Maja Sonc

Klasični balet, modern in show dance

Saša Eminić Cimperman

Saša Eminić Cimperman

Jazz balet, predsednica PK Miki

Manca Čuček

Manca Čuček

jazz balet

Maja Vidonja

Maja Vidonja

Jazz balet, show dance in modern

Andraž Koritnik

Andraž Koritnik

Katja Škofic

Katja Škofic

show dance, jazz balet

Neža Škofljanc

Neža Škofljanc

Standardni in latinskoameriški plesi

 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramu

Andraž Mrak

Andraž Mrak

Andraž Mrak, večkratni evropski in svetovni prvak v electric boogieju, prejemnik več priznanj OKS in Plesne zveze Slovenije, je poleg svojih lastnih plesnih udejstvovanj na tekmovanjih kmalu odločil poučevati otroke in mladino hip hop, katerega popularnost je vztrajno rasla. V sodelovanju z Martino Mrak Tekavc in Anjo Jurić je postavil uspešno sekcijo omenjenega plesa v Plesnem klubu Miki. Pričel s sedmimi plesalci, danes z njim redno trenira okoli 100. Plesalci njegove prve generacije svoje plesno znanje že posredujejo maljšim generacijam, nekateri pa na treninge vozijo svoje otroke. Andraž je plesni učitelj z licenco ZPVUTS in pedagog v pravem pomenu besede - zanima ga vsak plesalec posebej, je čuten v njihovih situacijah, hkrati pa zahteven pri disciplini za njihov plesni in osebni razvoj. Z nasveti in izkušnjami je pomagal že marsikateremu staršu, hkrati pa uspešno gradi tim plesnih pedagogov PK Miki.
Anja Jurić

Anja Jurić

Svoje prve plesne korake je spoznala pri štirih letih, najprej se je učila osnov baleta, kasneje pa preizkusila in osvojila še ostale plesne stile kot so jazz balet, hip hop, disco dance, pom pom… Sodelovala je z različnimi tujimi in slovenskimi koreografi, plesno pa se je izobraževala v New Yorku, Los Angelesu in Londonu. S plesno skupino Tačke je dosegla vrsto lepih uspehov ter nastopala na raznih tekmovanjih, videospotih ter prireditvah doma in v tujini. Kot tekmovalka je v svoji 15 letni karieri osvojila večkratni naslov prvakinje v različnih plesnih disciplinah in zvrsteh na državnem in mednarodnem nivoju. 
Od leta 2007 poučuje v plesni šoli in plesnem klubu Miki. V tem času je kot koreografinja in trenerka osvojila že ogromno uspehov, saj njeni plesalci vsako leto posegajo po najvišjih mestih na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih. 
Življenja si brez plesa ne more in ne zna predstavljati, saj jo spremlja že od malih nog, jo osrečuje in daje neizmerno energijo. Še posebej uživa v prenašanju plesnega znanja in ljubezni do plesa na svoje plesalce. Ko se plesni trening zaključi je svet lepši in boljši, kot je bil pred tem.

Nastja Horvat

Nastja Horvat

Ples je zame zabava, užitek in nekaj, kar me nikoli še ni pustilo na cedilu. Ko plešem pozabim na vse skrbi in se počutim svobodno. To miselnost želim prenesti tudi na svoje tekmovalce, da kljub temu, da tekmujejo ne pozabijo, da so začeli plesati zato, ker so se ob tem dobro počutili in ne zato, da bi ugajali drugim. Sama se resno ukvarjam s plesom že več kot 16 let. S puncami s katerimi smo skupaj tekmovale in dosegale visoka mesta tako na državnih kot evropskih tekmovanjih smo še danes zelo dobre prijateljice. Veliko sem se in se še vedno plesno izobražujem tudi v tujin. Poleg učenja v plesnem klubu Miki pa ustvarjam koreografije tudi za nemško plesno organizacijo Starmoves, katere se potem učijo otroci po nemških plesnih šolah.  
Andrea Zanardi

Andrea Zanardi

Poučujem orientalske plese, sem še vedno aktivna plesalka, svetovna podprvakinja v orientalskih plesih 2011.
Maja Sonc

Maja Sonc

Ze od malih nog se ukvarjam s plesom. Obiskovala sem Nizjo in Srednjo baletno solo v Ljubljani. Poleg baleta sem trenirala show dance in jazz balet v PK Miki, PK Urska in Prodance. Kasneje sem poizkusila se z modernom pri Kjara's Dance Project, pred kratkim pa sem sodelovala na Severinini turneji pod vodstvom Anzeta Skrubeta.
Saša Eminić Cimperman

Saša Eminić Cimperman

Predsednica PK Miki, plesna učiteljica pri ZPVUTS, plesna sodnica pri ZPSS
Manca Čuček

Manca Čuček

Svojo plesno pot sem pričela pri 4 letih in se že zelo kmalu udeleževala tekmovanj v show dance-u. Sem večkratna državna, evropska in svetovna prvakinja v solu, parih, malih skupinah in velikih formacijah. Doma in v tujini sem sodelovala v večjih projektih kot so Viktorji, otvoritev stadiona Stožice, turneja z Hrvaško zvezdo Severino, Slovenija ima talent, X-factor,.... Sem licencirana Lesmilss trenerka in vodim vadbe po fitnes centrih.
V prostem času, ki mi ga ne ostane prav veliko, rada potujem in še vedno veliko nastopam. Zadnja leta svoje plesno znanje prenašam na mlajše generacije. Želim si, da bi ples še dolgo ostal del mojega življenja. :)Maja Vidonja

Maja Vidonja

Plešem že od kar pomnim. Ples me spremlja ze od malih nog in je prakticno z mano vse moje zivljenje. Vedno je ples bil moj hobi, ki pa se je sedaj sprevrgel v moj poklic. Za sabo imam 14 let tekmovanj, letos pa sem prvič tudi sama postala plesna trenerka in postavila koregrafije. Zelo me veseli delo s plesalci, saj vem, koliko truda in energije je potrebno vloziti, ce si zelimo rezultate. Prav tako pa mi je v ponos gledati na tekmah moje koreografije in videti ogromen napredek plesalcev, ki ga skozi stevilne treninge razvijejo.
Z vsako mojo koreografijo, ki jo postavim, zelim sporociti neko zgodbo in seveda da plesalci uživajo ob plesanju tocke.
Ples je odlična popotnica za zivljenje, saj plesalce nauči strpnosti, sodelovanja, kolegialnosti itd. v koncni fazi pa jih nauci sprejemati poraz, po drugi strani pa prejeti nagrado za trdo delo, ki ga vlozijo v treninge.

Andraž Koritnik

Andraž Koritnik

Plesni pedagog v šolah, pedagog plesnih parov

Katja Škofic

Katja Škofic

Že kot otrok se je navduševala nad plesom, pri osmih letih pa je začela s treningi jazz baleta.  Z malo in veliko formacijo je večkrat stala na stopničkah državnih, evropskih in svetovnih tekmovanj.  Zdaj se s plesom ukvarja profesionalno in hkrati peto leto poučuje jazz balet.  Več let kot plesalka sodeluje v različnih televizijskih oddajah (Znan obraz ima svoj glas, Slovenija ima talent, Zvezde plešejo,..). Poleg plesa se ukvarja tudi s petjem in igro. Trenutno nastopa v muzikalu Briljantina, sodelovala je tudi v dveh predstavah Mestnega gledališča (Trač ali mnogo hrupa za nič, Rent), muzikalu Cvetje v jeseni in operni predstavi Orfej v peklu.  Njena plesna pot ji je prinesla veliko neprecenljivih življenjskih izkušenj, znanje in ljubezen do plesa, pa z veseljem prenaša na svoje plesalce. 
Neža Škofljanc

Neža Škofljanc