Pedagogi

Andraž Mrak

Andraž Mrak

Electric boogie, hip hop in street show

Anja Jurić

Anja Jurić

Hip hop, street show in jazz balet

Nastja Horvat

Nastja Horvat

Hip hop in street show

Andrea Zanardi

Andrea Zanardi

Orientalski plesi

Maja Sonc

Maja Sonc

Klasični balet, modern in show dance

Saša Eminić Cimperman

Saša Eminić Cimperman

Jazz balet, predsednica PK Miki

Maja Vidonja

Maja Vidonja

Jazz balet, show dance in modern

 

Hvala našim sponzorjem!

Andraž Mrak

Andraž Mrak

Učitelj plesa pri ZPVUTS, poučujem hip hop in electric boogie, koreografiram tudi street show točke. Skupaj s soplesalcem Dejanom Djurovičem imava status vrhunskega športnika, sva trikratna evropska prvaka v EB (2013, 2014, 2015) in svetovna prvaka 2014. Večkrat sva prejela nagrade in priznanja Olimpijskega komiteja Slovenije in Občine Domžale, leta 2014 sva od Plesne zveze Slovenije prejela naziv Naj par leta 2014.
Anja Jurić

Anja Jurić

Zaključujem usposabljanje za učiteljico plesa pri ZPVUTS, poučujem jazz balet, hip hop in street show.
Nastja Horvat

Nastja Horvat

Ples je zame zabava, užitek in nekaj, kar me nikoli še ni pustilo na cedilu. Ko plešem pozabim na vse skrbi in se počutim svobodno. To miselnost želim prenesti tudi na svoje tekmovalce, da kljub temu, da tekmujejo ne pozabijo, da so začeli plesati zato, ker so se ob tem dobro počutili in ne zato, da bi ugajali drugim. Sama se resno ukvarjam s plesom že več kot 15 let. S puncami s katerimi smo skupaj tekmovale in dosegale visoka mesta tako na državnih kot evropskih tekmovanjih smo še danes najboljše prijateljice. Veliko sem se in se še vedno plesno izobražujem tudi v tujini, med drugim v Los Angelesu in Londonu ter na številnih plesnih kampih po Evropi. Poleg učenja v plesnem klubu Miki pa ustvarjam koreografije tudi za nemško plesno organizacijo Starmoves, katere se potem učijo otroci po nemških plesnih šolah.
Andrea Zanardi

Andrea Zanardi

Poučujem orientalske plese, sem še vedno aktivna plesalka, svetovna podprvakinja v orientalskih plesih 2011.
Maja Sonc

Maja Sonc

Ze od malih nog se ukvarjam s plesom. Obiskovala sem Nizjo in Srednjo baletno solo v Ljubljani. Poleg baleta sem trenirala show dance in jazz balet v PK Miki, PK Urska in Prodance. Kasneje sem poizkusila se z modernom pri Kjara's Dance Project, pred kratkim pa sem sodelovala na Severinini turneji pod vodstvom Anzeta Skrubeta.
Saša Eminić Cimperman

Saša Eminić Cimperman

Predsednica PK Miki, plesna učiteljica pri ZPVUTS, plesna sodnica pri ZPSS
Maja Vidonja

Maja Vidonja

Plešem že od kar pomnim. Ples me spremlja ze od malih nog in je prakticno z mano vse moje zivljenje. Vedno je ples bil moj hobi, ki pa se je sedaj sprevrgel v moj poklic. Za sabo imam 14 let tekmovanj, letos pa sem prvič tudi sama postala plesna trenerka in postavila koregrafije. Zelo me veseli delo s plesalci, saj vem, koliko truda in energije je potrebno vloziti, ce si zelimo rezultate. Prav tako pa mi je v ponos gledati na tekmah moje koreografije in videti ogromen napredek plesalcev, ki ga skozi stevilne treninge razvijejo.
Z vsako mojo koreografijo, ki jo postavim, zelim sporociti neko zgodbo in seveda da plesalci uživajo ob plesanju tocke.
Ples je odlična popotnica za zivljenje, saj plesalce nauči strpnosti, sodelovanja, kolegialnosti itd. v koncni fazi pa jih nauci sprejemati poraz, po drugi strani pa prejeti nagrado za trdo delo, ki ga vlozijo v treninge.