Želodki bronasti na EP v show plesih

Show mala skupina Želodki je na evropskem prvenstvu v show plesih, ki je potekalo v Pecsu, osvojila bron.

V Pecsu je v dneh od 25. do 28.oktobra potekalo Evropsko prvenstvo v show plesih. Zdravljico smo zapeli kar desetkrat, k slovenskemu uspehu pa smo pripomogli tudi mikijevci.
Želodki, pionirke Gaja,  Lara, Liza, Tjaša, Zoi in Živa so plesalke, ki so pod vodstvom Maje Lavrinc letos dosegle naslov državnih prvakinj, na EP pa so dodale bron. Skupaj s soplesalkami so s formacijo Na dnu morja dosegle 6.mesto. Mladinska formacija Moč vilinov je uspešno nastopila v finalu in dosegla 4.mesto. Mladinska mala skupina Na ulici je bila 12., Laura in Lana sta v paru prav tako dosegli 12.mesto, Lea in Sara pa 14. V finalu je nastopila tudi članska formacija High voltage in zasedla 6.mesto. Članska mala skupina Volume lashes je zasedla 13.mesto. Za odlične nastope čestitamo plesalcem in Maji, za vso pomoč pri pripravi na tekmo pa tudi staršem!
Držimo pesti tudi za naše orientalske plesalke, ki se 31.oktobra odpravljajo na Svetovno prvenstvo v show orientalskih plesih 2012, ki bo v mestu Liberec na Češkem.

 
 

Hvala našim sponzorjem!