Odlični nastopi mikijevih plesalcev na SP v show plesih 2013

V Riesi v Nemčiji je v zadnjem tednu novembra potekalo Svetovno prvenstvo v show plesih.

Tekmovanja se je udeležilo kar 1979 plesalcev iz 30 držav sveta212 reprezentantov Slovenije, od tega 58 plesalcev PK Miki s trenerko in koreografinjo Majo Lavrinc. Konkurenca je bila huda in ponosni smo na vse odlične nastope plesalcev ter dosežene rezultate. 

Med najmlajšimi sta v pionirski kategoriji v paru nastopili Gaja Šalamun in Tina Razpotnik, Tat in paznik v muzeju, ki sta 4. mestu z evropskega prvenstva dodali odlično 6.mesto.

Največ plesalcev je nastopilo v mladinski kategoriji. Lana Smolnikar je z 22.mestom prehitela kar 30 plesalk, par Lea Razpotnik in Sara Perko sta za mesto zgrešili finale in osvojili odlično 7.mesto. So pa vsa tri dekleta skupaj z Lauro in Evo v finalu nastopila v mali skupini MY DIARY, MY JOURNEY in dosegla 5.mesto. Mlajša mladinska formacija LEGOFACTORY je priplesala na 10.mesto, starejša mladinska formacija DNA pa na 7.mesto.

Člansko kategorijo so iz našega kluba zastopali plesalci formacije HUNGER GAMES. S polfinalnim nastopom so se uvrstili v zlato sredino, na 11.mesto. 

Zahvaljujemo se Sebastijanu Ramšaku za krasne fotografije.

 
 

Hvala našim sponzorjem!