Salsa za dame

Martina Gojkošek
Martina Gojkošek je plesalka z večletnimi izkušnjami poučevanja salse in njej sorodnih plesov. Salse se je učila na tečajih in izobraževanjih v Sloveniji in po svetu, še posebej intenzivno pa ob večtedenskih obiskih ameriškega New Yorka. Še danes z rednimi obiski kongresov in festivalov spremlja trende na plesni sceni, se uči od najboljših plesalk in plesalcev na svetu, udeležuje se plesnih delavnic in zabav v tujini ter je promotorka različnih evropskih salsa dogodkov.

Vodi tudi žensko salsa plesno skupino Karel Flores Team Slovenia. Gre za slovensko vejo plesne skupine Karel Flores, svetovno znane plesalke mehiških korenin, ki živi in ustvarja v New Yorku. Skupina združuje amaterske plesalke, ki jih veseli salsa ter si želijo resnih in rednih plesnih treningov. Redno nastopajo v Sloveniji in onkraj njenih meja.

Martina je pridobila licenco vaditeljice plesa pri Plesni zvezi Slovenije ter vaditeljice vodenih vadb pri Gimnastični zvezi Slovenije.

Na tečaju SALSA ZA DAME se boste plesalke vseh starosti posvetile v prvi vrsti salsi, občasno pa tudi drugim njej sorodnim plesom, kot sta cha cha cha in bachata. Skozi enostavne koreografije se boste učile osnovnih korakov, obratov ter razvijale skladno ter elegantno gibanje telesa. Ob plesnem znanju boste sproščeno in nasmejano izboljšale tudi koordinacijo, ravnotežje, držo ter pokurile kakšno kalorijo. Tečaj bo potekal solo in je primeren za plesalke brez plesnega predznanja. Potrebujete le udobno obutev s primerno drsečim podplatom, udobna oblačila ter dobro voljo.

TečajStopnja
Dan
UraPrijavnica
 Salsa za dame začetna torek 19.15-20.30 PRIJAVNICA
 Salsa za dame nadaljevalna torek 20.30-21.45 PRIJAVNICA


 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuVirtualni 💥MIKI KOREOGRAF💥 Plesni festival bomo glede na okoliščine tokrat izpeljali malo drugače 😊 Vabimo vse zainteresirane, da nam posredujete posnetek svoje plesne koreografije, ki si jo bodo naši plesni učitelji ogledali ter podali svoje ocene. Vaše koreografije pričakujemo ➡️do 26. 4. 2020⬅️ Ostale informacije in navodila najdete na naši spletni strani. #mikikoreograf #virtual #competition #dance #dancingathome #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiplesnasola #mikiples
📣PZS sporoča, da sta aprilski tekmi MTP odpovedani.📣 Ker trenutne situacije prav nihče od nas ne mora spremeniti, se lahko osredotočimo le na to, kaj lahko spremenimo sami zase.😊 Svojo ljubezen do plesa poglobimo s treniranjem tehnike, sestavljanjem koreografij in odkrivanjem novih gibov, da se bomo na parket vrnili polni inspiracije, močni in gibčni.❤️ Zdaj imamo toliko časa za ukvarjanje z lastnim napredkom, kot še nikoli. Pleši, telovadi, razteguj se - tvoj čas prihaja 🏆 #plesnazvezaslovenije #mtpdance #canceled #bestversionofyou #isolation #dancer #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiples #mikiplesnasola
Dolge dneve si popestrite z branjem koristnih člankov o plesu, ki jih najdete na naši Facebook in Instagram strani Živim s plesom. Lahko nam tudi zaupate, o kateri temi bi radi, da se razpišemo v prihodnosti❤️ #dance #gomikigo #mikiberemo #vznanjujemoč #živimsplesom
Kljub temu, da plesnih vaj trenutno ne moremo imeti v živo, so klubski plesalci od trenerjev dobili naloge, koreografije in navodila za treninge doma, da jim ne bo dolgčas in se bodo lahko razgibali ter ohranjali svojo formo. Objavite ali nam pošljite svoje videoposnetke treningov od doma, označite @pkmiki in uporabite #mikiplesemodoma in delili jih bomo na našem storyju.