Plesni pari

Plesati v dvoje pomeni, da se morata plesalec in plesalka dobro razumeti in se pri plesu znati tudi zabavati. Športni ples - Latinskoameriški in Standardni plesi spadajo v enega najlepših dvoranskih športov. Ples v paru je že po tradiciji plesna zvrst, ki očara gledalce.

Kdo si ne želi plesati tako dobro kot naše zvezde, ki so lansko pomlad plesale in kazale svoj napredek?
Z znanjem Latinskoameriških in Standardnih plesov lahko pridobite plesno znanje, ki je del osnovne plesne izobrazbe vsakega človeka.

Na tečaju bomo tekom plesne sezone spoznali vsaj 8 tekmovalnih plesov. Osnove latinskoameriških plesov kot so: Samba, Cha cha cha, Rumba in Jive, ter osnove standardnih plesov kot so: Angleški valček, Tango, Dunajski valček in Quick step.

20170611 PS Miki 01231

TečajStarostDatumUraPrijavnica
Plesni pari ST-LA  6+5.9.18  17.15-18.15 PRIJAVNICA

Tečaj poteka enkrat tedensko po 60 minut. Namenjen je otrokom, starim od 6 leta naprej.
Zaželeno je, da prideta plesalec in plesalka skupaj na tečaj, vendar pridi tudi če si sam/a in bomo poskušali mi najti par.

20170611 PS Miki 01196

20170611 164620
 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti!🧐 🌞Dobro jutro!🌞 Danes pa nekaj besed o 🥜OREŠČKIH🥜 (mandlji, orehi, indijski in brazilski oreščki, makadamija, arašidi, lešniki...) So zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij.👌 Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi. Oreščki so torej eden najboljših prigrizkov, kar si jih lahko privoščite. Vendar pa se pozitivni učinki oreščkov nanašajo na oreščke, ki niso industrijsko predelani in so brez dodatkov. Veliko oreščkov namreč vsebuje dodana olja, sol, ojačevalce okusov in konzervanse, zato kupujte in uživajte oreščke brez dodatkov. Zelo dobra izbira je tudi maslo iz oreščkov (arašidovo, mandljevo,…), vendar je tudi pri teh potrebno paziti, da vsebujejo kar najvišji odstotek oreščkov.👍 Zdaj veste, kaj bo vaša naslednja malica❣️ #torkovimikinasveti #mikinasveti #nasvet #zdravje #zdravinasveti #zdravozivljenje #oreščki #nuts #zdravamalica #zdravprigrizek
Ste bili včeraj z nami?😊 Že 30 let zaljubljeni v 💃PLES💕 - Zaključni nastopi PŠ in PK Miki ❤
Seveda pa praznuje tudi članska street ekipa❣🎂🎉 Čestitke in čin čin 🥂🏆😊
Nadaljujemo s praznovanjem mladinskih evropskih prvakov!🥇🏆🎉 BRAVO, zasluženo👏👏👏 Čudovita 🎂 za super ekipo❣