Plesni pari

Plesati v dvoje pomeni, da se morata plesalec in plesalka dobro razumeti in se pri plesu znati tudi zabavati. Športni ples - Latinskoameriški in Standardni plesi spadajo v enega najlepših dvoranskih športov. Ples v paru je že po tradiciji plesna zvrst, ki očara gledalce.

Kdo si ne želi plesati tako dobro kot naše zvezde, ki so lansko pomlad plesale in kazale svoj napredek?
Z znanjem Latinskoameriških in Standardnih plesov lahko pridobite plesno znanje, ki je del osnovne plesne izobrazbe vsakega človeka.

Na tečaju bomo tekom plesne sezone spoznali vsaj 8 tekmovalnih plesov. Osnove latinskoameriških plesov kot so: Samba, Cha cha cha, Rumba in Jive, ter osnove standardnih plesov kot so: Angleški valček, Tango, Dunajski valček in Quick step.

20170611 PS Miki 01231 20190616 Plesna Sola Miki 30 let Domzalski plesni
20190616 Plesna Sola Miki 30 let Domzalski plesni

TečajStarostDanUraPrijavnica
Plesni pari ST-LA  6+sreda
 17.30-18.30 PRIJAVNICA

Tečaj poteka enkrat tedensko po 60 minut. Namenjen je otrokom, starim od 6 leta naprej.
Zaželeno je, da prideta plesalec in plesalka skupaj na tečaj, vendar pridi tudi če si sam/a in bomo poskušali mi najti par.

20170611 PS Miki 01196

20190616 Plesna Sola Miki 30 let Domzalski plesni


 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramu📣PZS sporoča, da sta aprilski tekmi MTP odpovedani.📣 Ker trenutne situacije prav nihče od nas ne mora spremeniti, se lahko osredotočimo le na to, kaj lahko spremenimo sami zase.😊 Svojo ljubezen do plesa poglobimo s treniranjem tehnike, sestavljanjem koreografij in odkrivanjem novih gibov, da se bomo na parket vrnili polni inspiracije, močni in gibčni.❤️ Zdaj imamo toliko časa za ukvarjanje z lastnim napredkom, kot še nikoli. Pleši, telovadi, razteguj se - tvoj čas prihaja 🏆 #plesnazvezaslovenije #mtpdance #canceled #bestversionofyou #isolation #dancer #mikiplesnasola💕❤💋 #mikiples #mikiplesnasola
Dolge dneve si popestrite z branjem koristnih člankov o plesu, ki jih najdete na naši Facebook in Instagram strani Živim s plesom. Lahko nam tudi zaupate, o kateri temi bi radi, da se razpišemo v prihodnosti❤️ #dance #gomikigo #mikiberemo #vznanjujemoč #živimsplesom
Kljub temu, da plesnih vaj trenutno ne moremo imeti v živo, so klubski plesalci od trenerjev dobili naloge, koreografije in navodila za treninge doma, da jim ne bo dolgčas in se bodo lahko razgibali ter ohranjali svojo formo. Objavite ali nam pošljite svoje videoposnetke treningov od doma, označite @pkmiki in uporabite #mikiplesemodoma in delili jih bomo na našem storyju.
❗️ODPOVEDANE VSE AKTIVNOSTI❗️ Dragi starši, dragi plesalci, z odgovornostjo ves čas spremljamo dogajanje s pojavom koronavirusa in se po najboljših močeh trudimo izvajati vse priporočene ukrepe. Sledimo navodilom in priporočilom s strani NIJZ, MIZŠ, OKS, PZS in drugih kredibilnih organizacij. Z nekaterimi smo tudi v rednem kontaktu. Ker se stanje ne izboljšuje in je zdravje vas in naših trenerjev za nas na prvem mestu, ❗️z današnjim dnem, 12. 3. 2020, Plesni šola in Plesni klub Miki odpovedujeta vse aktivnosti. Do nadaljnjega so odpovedana vsa tekmovanja, plesni večeri, plesne delavnice… ❗️ Da plesalci ne boste preveč pogrešali svojih trenerjev/učiteljev in fizične aktivnosti, vam bomo poslali navodila za ohranjanje forme. O ponovnem pričetku vseh plesnih aktivnosti boste obveščeni preko e-pošte, FB in spletne strani. Srčno upamo, da bo situacija kmalu obvladljiva in spet nadaljujemo aktivnosti. Do takrat pa vam želimo mirne, zdrave ter z ljubeznijo obsijane dni. Vse dobro vam želimo, Vaša Miki Ekipa