Hip hop

hip hop 6 9 01
Hip-hop je plesna zvrst, ki se je razvila na ulicah. Je trenutno najbolj zanimiva in popularna plesna zvrst na svetu in je del širše Hip-hop kulture, ki zajema glasbo (house, rap, R'N'B, HIP-HOP), ples, umetnost in modo. Za nekatere je to način življenja.

Vadba pripomore k boljšemu počutju, predvsem pa izboljša telesno držo in kondicijo. Ure hip hop-a so namenjene druženju, zabavi in sprostitvi, s tem pa zadovoljimo tudi naše psihične in sociološke potrebe. Po vadbi se počutimo napolnjeni z energijo in pripravljeni na nove izzive. Na vsaki uri spoznamo nove korake, nove plesne stile, plešemo na moderno glasbo in se učimo najnovejših plesnih trikov, ki jih lahko spremljamo preko različnih medijev.

Zakaj je vadba pozitivna?

- krepi mišice celega telesa
- poveča gibljivost
- razvija ravnotežje
- sprošča stres
- pozitivno vpliva na samopodobo ter samozavest
- izboljšuje koordinacijo
- pripomore k boljši koncentracijo
- vzpodbuja kreativnost


Oprema: čista obutev, trenirka ali pajkice in majčka s kratkimi rokavi

TečajStarostDatumUraPrijavnica
 Hip hop začetni 6-9 let 4.9.18 in
6.9.18 
16.30.17.30 PRIJAVNICA
 Hip hop začetni 10-15 let5.9. in
7.9.18 
18.30-20.00
17.30-19.00
 PRIJAVNICA
 Hip hop pripravljalnado 10 let 4.9.18 in
7.9.18 
17.30-19.00
16.00-17.30 
 PRIJAVNICA 

CELOTEN URNIK  /  CENIK

 

Galerija

 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti!🧐 🌞Dobro jutro!🌞 Danes pa nekaj besed o 🥜OREŠČKIH🥜 (mandlji, orehi, indijski in brazilski oreščki, makadamija, arašidi, lešniki...) So zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij.👌 Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi. Oreščki so torej eden najboljših prigrizkov, kar si jih lahko privoščite. Vendar pa se pozitivni učinki oreščkov nanašajo na oreščke, ki niso industrijsko predelani in so brez dodatkov. Veliko oreščkov namreč vsebuje dodana olja, sol, ojačevalce okusov in konzervanse, zato kupujte in uživajte oreščke brez dodatkov. Zelo dobra izbira je tudi maslo iz oreščkov (arašidovo, mandljevo,…), vendar je tudi pri teh potrebno paziti, da vsebujejo kar najvišji odstotek oreščkov.👍 Zdaj veste, kaj bo vaša naslednja malica❣️ #torkovimikinasveti #mikinasveti #nasvet #zdravje #zdravinasveti #zdravozivljenje #oreščki #nuts #zdravamalica #zdravprigrizek
Ste bili včeraj z nami?😊 Že 30 let zaljubljeni v 💃PLES💕 - Zaključni nastopi PŠ in PK Miki ❤
Seveda pa praznuje tudi članska street ekipa❣🎂🎉 Čestitke in čin čin 🥂🏆😊
Nadaljujemo s praznovanjem mladinskih evropskih prvakov!🥇🏆🎉 BRAVO, zasluženo👏👏👏 Čudovita 🎂 za super ekipo❣