Electric boogie

Če se želite naučiti popolne glasbene pantomime, je to pravi tečaj za vas. Z gibanjem telesa lahko pričaramo iluzijo drsenja po tleh, pretakanja vala energije z ene strani telesa na drugo, od glave do pet in nazaj. Atraktivna plesna zvrst, ki je zelo cenjena v tujini prihaja tudi k nam. 

Mikijevci imamo na tem področju vrhunske plesne rezultate. Če želite biti del tega, pridite k nam! Electric Boogie v Plesni šoli Miki namreč poučuje Andraž Mrak, državni, evropski in svetovni prvak.
Tečaj poteka enkrat tedensko po 90 minut.  

Zakaj je vadba dobra?
  • spoznamo delovanje svojega telesa
  • naučimo nadzorovati svoje telo in mišice
  • dobro ogrejemo svoje telo
  • uživamo v dobri glasbi in družbi

Oprema: čista obutev, trenirka ali kratke hlače in majčka s kratkimi rokavi.


 

Galerija

 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti!🧐 🌞Dobro jutro!🌞 Danes pa nekaj besed o 🥜OREŠČKIH🥜 (mandlji, orehi, indijski in brazilski oreščki, makadamija, arašidi, lešniki...) So zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij.👌 Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi. Oreščki so torej eden najboljših prigrizkov, kar si jih lahko privoščite. Vendar pa se pozitivni učinki oreščkov nanašajo na oreščke, ki niso industrijsko predelani in so brez dodatkov. Veliko oreščkov namreč vsebuje dodana olja, sol, ojačevalce okusov in konzervanse, zato kupujte in uživajte oreščke brez dodatkov. Zelo dobra izbira je tudi maslo iz oreščkov (arašidovo, mandljevo,…), vendar je tudi pri teh potrebno paziti, da vsebujejo kar najvišji odstotek oreščkov.👍 Zdaj veste, kaj bo vaša naslednja malica❣️ #torkovimikinasveti #mikinasveti #nasvet #zdravje #zdravinasveti #zdravozivljenje #oreščki #nuts #zdravamalica #zdravprigrizek
Ste bili včeraj z nami?😊 Že 30 let zaljubljeni v 💃PLES💕 - Zaključni nastopi PŠ in PK Miki ❤
Seveda pa praznuje tudi članska street ekipa❣🎂🎉 Čestitke in čin čin 🥂🏆😊
Nadaljujemo s praznovanjem mladinskih evropskih prvakov!🥇🏆🎉 BRAVO, zasluženo👏👏👏 Čudovita 🎂 za super ekipo❣