Domžalski plesni dan - Že 30 let zaljubljeni v ples.

nedelja, 16.6.,  v Športni dvorani Domžale

Plesna Sola Miki (301 of 355)
Zaključna plesna produkcija plesalcev Plesne šole in Plesnega kluba MIKI (plesalci iz Plesalnice, Kamnika, Fitnesa Sportfit, Bleda in tisti, ki plešejo po OŠ):
nedelja, 16.6., v Športni dvorani Domžale:
že 30 LET ZALJUBLJENI V PLES

Vsi plesalci PŠ MIKI prejmejo za darilo Miki majčko v kateri bodo tudi zaplesali.

Vstopnina: 5€

Vstopnice bodo na voljo pri naših plesnih pedagogih in na recepciji plesne šole, prav tako jih bo mogoče kupiti pred samim dogodkom. Predšolski otroci imajo prost vstop. 
Urnik nastopov je še v nastajanju in ga objavimo kasneje.


Se vidimo, kajne? :)

Plesna Sola Miki (315 of 355)

Hvala našim sponzorjem:
Rozcar LOGO page 001

grb Občina Domžale

logo ZSRD
 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti!🧐 🌞Dobro jutro!🌞 Danes pa nekaj besed o 🥜OREŠČKIH🥜 (mandlji, orehi, indijski in brazilski oreščki, makadamija, arašidi, lešniki...) So zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij.👌 Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi. Oreščki so torej eden najboljših prigrizkov, kar si jih lahko privoščite. Vendar pa se pozitivni učinki oreščkov nanašajo na oreščke, ki niso industrijsko predelani in so brez dodatkov. Veliko oreščkov namreč vsebuje dodana olja, sol, ojačevalce okusov in konzervanse, zato kupujte in uživajte oreščke brez dodatkov. Zelo dobra izbira je tudi maslo iz oreščkov (arašidovo, mandljevo,…), vendar je tudi pri teh potrebno paziti, da vsebujejo kar najvišji odstotek oreščkov.👍 Zdaj veste, kaj bo vaša naslednja malica❣️ #torkovimikinasveti #mikinasveti #nasvet #zdravje #zdravinasveti #zdravozivljenje #oreščki #nuts #zdravamalica #zdravprigrizek
Ste bili včeraj z nami?😊 Že 30 let zaljubljeni v 💃PLES💕 - Zaključni nastopi PŠ in PK Miki ❤
Seveda pa praznuje tudi članska street ekipa❣🎂🎉 Čestitke in čin čin 🥂🏆😊
Nadaljujemo s praznovanjem mladinskih evropskih prvakov!🥇🏆🎉 BRAVO, zasluženo👏👏👏 Čudovita 🎂 za super ekipo❣