AVDICIJA za tekmovalne skupine

Avdicija je namenjena plesalcem s plesnim predznanjem, ki si želijo večjih izzivov in osvojiti še več plesnega znanja. 
Če bi rad-a postal-a del tekmovalnih skupin v PK Miki, te vabimo, da se nam pridružiš v tednu od 17. do 20. junija na plesnih avdicijah (urnik najdeš v spodnji tabeli).
S seboj prinesi primerna oblačila in obilo dobre volje. Skupaj se bomo naučili kratko koreografijo in se bolje spoznali. 
V primeru, da boš izbran-a, bodo treningi potekali 3x tedensko, (pred tekmovanji tudi ob sobotah in nedeljah) v plesalnicah PK MIKI. 
Plesalci boste glede na starost in plesno znanje usmerjeni v primerne skupine.
Poleg napornega dela bo na treningih veliko smeha, zabave in sprostitve, ki je še kako potrebna po napornem šolskem dnevu.
                                                  

   
HIP HOP & 
STREET SHOW
JAZZ BALET & 
SHOW PLESI
ORIENTALSKI 
PLESI
PLESNI PARI
BREAK DANCE
pionirji TOREK, 18.6.
17.30-19.00
 TOREK, 18.6.
17.30 - 18.30
   
mladinci in člani
 TOREK, 18.6.
19.00 - 20.30
 TOREK, 18.6.
18.30 - 20.00
       
pionirji, mladinci in
člani
   SREDA, 19.6.
18.30 - 19.30
 SREDA, 19.6.        
17.15-18.15.
ČETRTEK, 20.6 
16.30 - 18.00    
pionirji: letnik 2012 - 2008, mladinci in člani: letnik 2007 in starejši

Za več informacij se pozanimajte pri svojih plesnih pedagogih ali pišite Saši, predsednici PK Miki, na mail sasa @ mikiples.com.
 

Hvala našim sponzorjem!

Zadnje na instagramuTorkovi Miki nasveti!🧐 🌞Dobro jutro!🌞 Danes pa nekaj besed o 🥜OREŠČKIH🥜 (mandlji, orehi, indijski in brazilski oreščki, makadamija, arašidi, lešniki...) So zelo dober vir zdravih maščob, prehranskih vlaknin in beljakovin. Poleg tega vsebujejo še vitamine in minerale, med katerimi izstopata vitamin E in magnezij.👌 Veliko študij ugotavlja, da imajo oreščki številne pozitivne učinke na zdravje človeka, predvsem v smislu zmanjševanja tveganja za nastanek srčno žilnih bolezni in celo nekaterih rakastih obolenj. Uživanje oreščkov zmanjšuje tudi tveganje za nastanek drugih kroničnih bolezni, kot je na primer sladkorna bolezen, saj znižujejo nivo sladkorja v krvi. Oreščki so torej eden najboljših prigrizkov, kar si jih lahko privoščite. Vendar pa se pozitivni učinki oreščkov nanašajo na oreščke, ki niso industrijsko predelani in so brez dodatkov. Veliko oreščkov namreč vsebuje dodana olja, sol, ojačevalce okusov in konzervanse, zato kupujte in uživajte oreščke brez dodatkov. Zelo dobra izbira je tudi maslo iz oreščkov (arašidovo, mandljevo,…), vendar je tudi pri teh potrebno paziti, da vsebujejo kar najvišji odstotek oreščkov.👍 Zdaj veste, kaj bo vaša naslednja malica❣️ #torkovimikinasveti #mikinasveti #nasvet #zdravje #zdravinasveti #zdravozivljenje #oreščki #nuts #zdravamalica #zdravprigrizek
Ste bili včeraj z nami?😊 Že 30 let zaljubljeni v 💃PLES💕 - Zaključni nastopi PŠ in PK Miki ❤
Seveda pa praznuje tudi članska street ekipa❣🎂🎉 Čestitke in čin čin 🥂🏆😊
Nadaljujemo s praznovanjem mladinskih evropskih prvakov!🥇🏆🎉 BRAVO, zasluženo👏👏👏 Čudovita 🎂 za super ekipo❣